Quantcast
THE STREAM

Βέροια: Νύφη σκάει με τριαξονικό και κονβόι από νταλίκες σε γάμο βαρέων βαρών

Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις πάντρεψε με


THE NEWSROOM · 19 Αυγούστου 2019

Επεισοδιακούς γάμους ζουν συχνά πολλά μέρη, όμως γάμος που να θυμίζει την ταινία «Convoy» του μεγάλου Σαμ Πέκινπα (οκ σταματάει εδώ το παραλήρημα) δεν συμβαίνει συχνά. Η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω γάμος που ξύπνησε όποιον κοιμόταν στη Βέροια δεν είχε Κρις Κριστόφερσον (μάλλον δηλαδή), είχε όμως ένα χορταστικά τεράστιο κονβόι από νταλίκες και αυτό είναι το σημαντικό.

Για την ακρίβεια, το κονβόι από τράκτορες φορτηγών έπαιζε το ρόλο τιμητικού αγήματος στην πρώτη νταλίκα, η οποία ήταν η γαμήλια λιμουζίνα της ημέρας, γιατί άμα είναι να κάνεις κάτι καλό είναι να το κάνεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Το υπερθέαμα ολοκληρώθηκε από το ματσάκι που παιζόταν εκείνη την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπου παιζόταν φιλικό ανάμεσα στην ομάδα και την Τρίγλια – όχι δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Οι νταλίκες λοιπόν μπήκαν και βγήκαν από την πόλη κορνάροντας, όμως το show είχε φυσικά και συνέχεια. Τα φορτηγά ξεκίνησαν για το Μακροχώρι στολισμένα σαν νυφούλες, με τελική κατεύθυνση το πάρκινγκ του κέντρου όπου θα γινόταν ο γάμος. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να έχουν διοργανωθεί και επιτόπια καλλιστεία για το πιο ωραίο φορτηγό, αλλά δυστυχώς δεν το σκέφτηκε κανείς.

Δείτε το βίντεο από τον χαμό:

Δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη αλλά με τόσες νταλίκες το πιο λογικό οι νεόνυμφοι είναι να έφαγαν 28 τόνους ρύζι στο κεφάλι.

 

Best of internet