Quantcast
THE STREAM

Τίποτα δεν φωνάζει ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ όσο αυτή η φωτό Sin Boy με Μάρκο Σεφερλή

Η απόλυτη επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις διακοπές διαδραματίστηκε στο Δελφινάριο


THE NEWSROOM · 19 Αυγούστου 2019

Ξεχάστε το Avengers, ξεχάστε όλα τα τρελά παρεάκια σε αυτή τη ζωή, ξεχάστε γενικώς όλα τα υπέρτατα crossover στα οποία έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς αγαπητές φίλες και φίλοι – η μεγαλύτερη συνάντηση που μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους έλαβε χώρα χτες στο ναό του νεοελληνικού πολιτισμού που λέγεται Δελφινάριο.

Ο ένας πρωταγωνιστής του έπους είναι φυσικά ο πορθητής του έτους 2019 που λέγεται Sin Boy, ο οποίος γιόρταζε χτες τα 25 του χρόνια. Ψάχνοντας μια φασάρα για να το γλεντήσει, ο τράπερ που θέλει να διδάξει την ανθρωπότητα τη sinboy-ική διάλεκτο διάλεξε μια εγγυημένη λύση: Τον περσινό πορθητή του ελληνικού YouTube και Πάνο Καμμένο της κωμωδίας της χώρας, Μάρκο Σεφερλή.

Καταλαβαίνετε από μόνοι σας ότι αυτό που έγινε το Σάββατο στα πλαίσια της τελευταίας παράστασης του Σεφερλή με τίτλο «Ζητείται σεφ της κωμωδίας» δε θα ήταν μια απλή συνάντηση με αγκαλίτσες. Για την ακρίβεια, η παράσταση είχε δύο Sin Boy: Ένας ήταν ο original και άλλος ένας ήταν ο Σεφερλής, ο οποίο είχε ντυθεί Sin Boy.

Για να γίνει ακόμη καλύτερη η φάση μάλιστα, ο αυθεντικός Sin Boy έφτασε μέχρι τη σκηνή για να λούσει με φράγκα τον ελληνορθόδοξο Δία της επιθεώρησης, με απαράμιλλο στυλ, αν και με όχι τόσο καλό όσο το θρυλικό μπάνιο με λουλούδια που είχε κάνει στην Πάολα ο Ιβάν Σαββίδης.

Δείτε το installation, αν αντέχετε:

View this post on Instagram

Perasa t kltra genethlia mou simera ston @markos_seferlis_real

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

Τα

Best of internet