Quantcast
THE STREAM

Ωρωπός: Αγρότης νοικιάζει τις σκιές από το κτήμα του στο Airbnb, τερματίζει τον αγροτουρισμό

Αγρότης – εντερπρενέρ μόνος ψάχνει εναλλακτικούς κατασκηνωτές για να κοιμηθούν από τις μηλιές του


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2019

Σε κανονική πλημμύρα εξελίσσεται η φάση με τα ανορθόδοξα και εναλλακτικά Airbnb στις ανορθόδοξες και εναλλακτικές γωνιές της Ελλάδας. Μετά το διπλό χτύπημα από το Παλαιόκαστρο Ηρακλείου (στο οποίο έχουμε αναφερθεί αναλυτικά), αλλά το σκάνδαλο με τους χίπηδες εντερπρενέρ που νοίκιαζαν τις πατροπαράδοτες καβάτζες στην Γαύδο (οι οποίοι κατάφεραν να προκαλέσουν μέχρι και την παρέμβαση της δημάρχου του νησιού), μία άλλη περιοχή της χώρας κάνει δυναμικό μπάσιμο στο παιχνίδι.

Μιλάμε μάλιστα για μια περιοχή πολύ κοντά στην Αθήνα, αν αισθάνεστε ότι η πόλη των πέντε εκατομμυρίων έχει αρχίσει να σας τη δίνει στα νεύρα. Πρόκειται για τον εξωτικό Ωρωπό, όπου ένας ντόπιος αγρότης αποφάσισε να δώσει ένα νόημα στη λέξη «αγροτουρισμός» πολύ πιο κυριολεκτικό από όσο μπορείτε πιθανώς να αντέξετε.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω φάρμερ έκρινε πως τα χωράφια του δεν αξιοποιούνται αρκετά, ενώ θα μπορούσαν άνετα να σπιτώσουν χίπηδες κατασκηνωτές. Πως θα γίνει όμως να βγάλεις ένα ολόκληρο χωράφι στο Airbnb προς ενοικίαση; Αυτό είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα αγαπητές φίλες και φίλοι, όμως το ελληνικό δαιμόνιο όλα τα λύνει: Ο αγρότης νοικιάζει τις σκιές του αγροκτήματος για να κατασκηνώσετε εκεί (για να μη στήσετε και σκηνή στον ήλιο έτσι, αμαρτία θα ήταν), ενώ παρέχεται και κοινόχρηστο μπάνιο και τουαλέτα.

Υπάρχει επίσης και επιλογή για πρωινό. Η τιμή για να έρθετε τόσο κοντά στη φύση είναι 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση, αν και όπως τόνισε μια επισκέπτρια σε αυτά δεν παρέχεται και σκηνή και πρέπει ο κόσμος να τη φέρει μαζί του. Η δε ποικιλία των δέντρων που καλλιεργούνται παρέχει την επιλογή να κοιμηθείτε κάτω από το δέντρο της αρεσκείας σας:

«Kάμπινγκ κάτω από τη σκιά ελιάς, αχλαδιού, μήλου, φιστικιών ή οποιουδήποτε άλλου αγροκτήματος προτιμάτε»

Εμείς πάντως θα προτιμούσαμε να κάτσουμε κάτω από τα μήλα, αν και στη δικιά μας περίπτωση η μηλιά θα ενέπνεε την θεωρία της ασχετικότητας.

(πηγή)

Best of internet