Quantcast
THE STREAM

Αγιασμό σε νέο δίκτυο αποχέτευσης θα κάνει ο θεοσεβούμενος Δήμος Παιανίας

Ευλογία για το σύστημα που θα διαχειρίζεται τα όχι και τόσο γλυκά νερά των Γλυκών Νερών ζητά η τοπική δημοτική αρχή


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2019

Μια υπέροχη ιδέα για να περάσετε την Τετάρτη σας παρέχει ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών αγαπητές φίλες και φίλοι, ειδικά αν είστε κάτοικος της περιοχής, λάτρης των αποχετευτικών έργων, θρησκευόμενος ή ο συγγραφέας του «Αποχετευτικού Συστήματος στο Βυζάντιο», Κωνσταντίνος Καντακουζηνός. Ειδικά από αυτό το τελευταίο αποκλείεται να υπάρχει κάτι που να προσεγγίζει καλύτερα την τελετή που θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο εργοτάξιο στη συμβολή των οδών Βασ. Άννης Μαρίας & Διονυσίου Σολωμού, όπου ο δήμος θα κάνει αγιασμό στην αποχέτευση των Γλυκών Νερών.

Κοινώς, θα αγιαστεί το σύστημα που θα διαχειρίζεται τα Β νερά των Γλυκών Νερών. Πριν αρχίσουν τις ειρωνείες διάφοροι κακεντρεχείς, έχουμε να δηλώσουμε ότι αφού γίνονται που γίνονται αγιασμοί σε αυτή τη χώρα, αν μη τι άλλο αυτή τη φορά ένας δήμος σκοπεύει να εξασφαλίσει την ευλογία του Κυρίου για μία ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία της δημόσιας ζωής.

Να τονίσουμε επίσης ότι κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει – όπως για παράδειγμα στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, όταν τακτοποιήθηκαν τα λύματα των Δημοτικών Κοινοτήτων της Ν. Μεσημβρίας και του Βαθυλάκκου, ο οποίος όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά βαθύς. Κι επειδή όπως φαίνεται ένας δεν είναι αρκετός, ο ίδιος δήμος είχε ξανακάνει αγιασμό το 2016, αλλά για την αποχέτευση της Παιανίας τότε :

Κάποιοι από τους κατοίκους εκδήλωσαν κι άλλες ιδέες για να εξασφαλιστεί η συνεργασία της θείας βούλησης:

Είναι σημαντικό πάντως να αισθάνεσαι ευλογημένος στην τοποθεσία τουαλέτα.

Best of internet