Quantcast
THE STREAM

Το βίντεο από το γάμο του Γιώργου Τράγκα στο Λας Βέγκας είναι όσο ρομάντζο χρειάζεστε το φετινό καλοκαίρι

Ο τιτάνας της δημοσιογραφίας έφερε στο φως ένα πραγματικό ψηφιακό κειμήλιο που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Άγιος Βαλεντίνος


THE NEWSROOM · 30 Ιουλίου 2019

Είναι μερικά πράγματα που από τη μία αισθανόμαστε ότι είμαστε πολύ μικροί για να αγγίξουμε, από την άλλη όμως νιώθουμε πως είναι καθήκον μας να το κάνουμε – καθαρά από σεβασμό. Ένα τέτοιο είναι και το περίπου γαμήλιο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα ο κολοσσός της δημοσιογραφίας και της ζωής γενικά που λέγεται Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια.

Τα πράγμα ξεκινάει με επική δήλωση Γιώργαρου ότι ανεβάζει το βίντεο επειδή κλείνει τα 50 του χρόνια, κάτι εξίσου πιθανόν με το να κλείνει τα 50 της χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Συνεχίζει με δήλωση ότι πρόκειται για special post: Πρόκειται για καταγραφή της ανανέωσης των όρκων του (άμα είναι ρομαντικός ο άνθρωπος), η οποία έγινε στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να μιλάμε για τον τρίτο συνεχόμενο γάμο του με τη Μαρία Καρρά, καθώς έχουν ήδη παντρευτεί και με πολιτικό και με θρησκευτικό γάμο.

Κάποιοι κακεντρεχείς μπορεί να πουν ότι ο εσωτερικός χώρος που παρουσιάζεται στο βίντεο θα μπορούσε να είναι και σε ξενοδοχείο στη Λιοσίων, αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Το show περιλαμβάνει έναν παπά – Έλβις Πρίσλεϊ (εννοείται τραγουδάει κιόλας), έναν κουμπάρο που ήρθε από το LA, ένα φανταστικό άσπρο σακάκι για το γαμπρό, έναν σκύλο ονόματι Αστερίξ που γαυγίζει επειδή μπορεί και μια χαρισματική διεύθυνση χορογραφίας που θυμίζει Ελευθερία Καραδήμου.

Α, και ένα διονυσιακό VIVA LAS VEGAS στο τέλος. Ο Γιώργος Τράγκας το προλογίζει κανονικά μάλιστα στο YouTube, σχολιάζοντας ότι το live stream έφτασε ως την Έδεσσα:

«Γειά σας φίλες και φίλοι. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων μου (30/7) δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. “Παπάς” ο “Έλβις Πρίσλεϊ” .

Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το “παρανυφάκι” δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ. Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας(που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια , τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!»

Γενικά ήταν όλα εξαίσια, δείτε το βίντεο:

Ντάξει, ζηλεύουμε λίγο, οκ;

Best of internet