Quantcast
THE STREAM

Λαμία: Παραδοσιακό βρωμόξυλο για τις πρόσφατες εκλογές έπεσε σε πανηγύρι

Η πολιτική συνείδηση του λαού μας και το οινόπνευμα συνεργάστηκαν άψογα ώστε να λάβουν χώρα οι εν λόγω αθλοπαιδιές


THE NEWSROOM · 30 Ιουλίου 2019

Γίνονται πραγματάκια εσχάτως στη Λαμία, χωρίς να χρειάζεται καν να συμπεριλάβουμε την ευεργετική για τον δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της πόλης: Αρκεί να θυμηθούμε την πρόσφατη, αυτοσχέδια ταυρομαχία που διοργάνωσαν από κοινού ένας ταύρος και η αστυνομία της Λαμίας, προκαλώντας αίσθηση στην βιομηχανία events.

Τα τελευταία γεγονότα έχουν να κάνουν με δύο πράγματα τα οποία προκαλούν έντονο πάθος στον περήφανο λαό μας: Την πολιτική και τα πανηγύρια. Πιο συγκεκριμένα, ένα πανηγύρι τοπικής κοινότητας συνοδεύτηκε από βρωμόξυλο (κυριολεκτικά μετά μουσικής), με την αιτία όπως αναφέρουν τοπικά μέσα να μην είναι το ποδόσφαιρο ή έστω μία παραγγελιά, αλλά οι πρόσφατες κοινοτικές και δημοτικές εκλογές.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες: Ήταν ξημερώματα (παραδοσιακά η ώρα κατά την οποία δίνονται δικαιώματα) και οι δύο εμπλεκόμενες παρέες ήταν σε καλό δρόμο για να γίνουν κομοδίνο από τα ξύδια. Τότε ένας από τη μία παρέα, ο οποίος μετά τις εκλογές κατηγορούσε έναν άλλο υποψήφιο ότι τον εξαπάτησε και δεν στήριξε τον ίδιο και κάποιον από το σόι του, φέρεται να προκάλεσε με την πατροπαράδοτη μέθοδο της χειρονομίας κάποιον από την άλλη παρέα.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτός είναι ένας τύπος ανθρώπου που δεν έχει αναφερθεί στην παρακάτω λίστα:

10 τύποι από τα ελληνικά πανηγύρια

Όλοι έχουμε δέκα φίλους στο #8, ένα θείο στο #2 και ένα γνωστό στο #1 >>> http://luben.tv/videos/124561

Gepostet von Luben am Donnerstag, 10. August 2017

Η δεύτερη παρέα δεν το άφησε αυτό να πέσει κάτω και αντεπιτέθηκε άμεσα, με το πρώτο αποτέλεσμα να είναι ότι ο εξαπατημένος υποψήφιος κατέληξε στο νοσοκομείο. Το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν δύο μέλη της δεύτερης παρέας που ήταν οι πρωταθλητές στον ξυλοδαρμό, αν και ένας τη σκαπούλαρε και τη σκαπούλαρε από το αυτόφωρο.

Να σημειωθεί ότι τέτοια πράγματα έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, όπως στο παρακάτω βίντεο, και μάλιστα χωρίς να σταματήσει καν το κλαρίνο:

Οι δύο συλληφθέντες όμως αντεπιτέθηκαν από το κρατητήριο και έκαναν με μήνυση, υποστηρίζοντας μια άλλη εκδοχή της ιστορίας και ότι η δίωξή τους γίνεται με κάποιο σκοπό. Η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο, τα οποία μάλλον θα είναι πολύ busy αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε άλλα 4 χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Πάντως με αυτό το περιστατικό υπόψην, το πρόσφατο (rawk) «Δε με θέλουν» που ακούστηκε σε πανηγύρι στην Ηλεία αποκτά τελείως διαφορετικές διαστάσεις:

 

Best of internet