Quantcast
THE STREAM

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ λέει συριζαίους φοιτητές που κάνουν πορεία για το άσυλο, τρώει άκυρο από το ρεπόρτερ

Ελπίζουμε να μην έχει συνέπειες η πράξη του ρεπόρτερ


THE NEWSROOM · 24 Ιουλίου 2019

Μία μικρή συγκινητική στιγμή ζήσαμε στο χθεσινό δελτίο του ΣΚΑΪ μεταξύ του αναπληρωματικού παρουσιαστή Νίκου Στραβελάκη, ο οποίος αντικαθιστά αυτή τη στιγμή τη Σία Κοσιώνη, και του ρεπόρτερ του σταθμού Δημήτρη Λάππα. Το θέμα της συζήτησης ήταν η χτεσινή διαδήλωση με θέμα την κατάργηση του ασύλου που θέλει να περάσει νομοθετικά η νέα υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία είχε δύο σκέλη: Ένα που καλέστηκε από το ΚΚΕ και τις δυνάμεις του στα πανεπιστήμια και τους συλλόγους που επηρεάζουν και ένα καλέστηκε αντίστοιχα από φοιτητικούς συλλόγους, παρατάξεις και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Παρότι η πρώην κυβερνητική νεολαία δήλωσε πως θα συμμετέχει, δε φαίνεται να εμφανίστηκε πουθενά, προφανώς θέλοντας να αποφύγει τις στενές επαφές τρίτου τύπου με τους διαδηλωτές. Σε κάθε περίπτωση ο παρουσιαστής του δελτίου δεν έδειξε να πτοείται και χαρακτήρισε τη διαδήλωση ως την «πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση».

Αυτό που έκανε την περίσταση ξεχωριστή είναι το άκυρο που έφαγε ο παρουσιαστής του σταθμού (ο οποίος ΣΚΑΪ κατέβηκε περίπου ολόκληρος με την ΝΔ) από τον ρεπόρτερ του. Όπως απάντησε ο ρεπόρτερ:

«Λοιπόν καλησπέρα, δεν είναι συγκέντρωση να διευκρινίσουμε του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν συγκέντρωση – περισσότερα από 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ήταν φοιτητικές παρατάξεις όπως επίσης και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. ΣΥΡΙΖΑ εδώ στη συγκεκριμένη πορεία δεν υπήρξε, αυτό το πράγμα τουλάχιστον που κοίταξα εγώ δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ.»

Δείτε το βίντεο:

Όταν είσαι τόσο ΣΚΑΪ που ξεπερνάς τα όρια ακόμη και για το ΣΚΑΪ.

Best of internet