Quantcast
THE STREAM

Κινητό για ντίλια κατάσχεται από την ΕΛ.ΑΣ., χτυπά σε εκδήλωση της αστυνομίας στη Λαμία

Δυστυχώς κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν το απάντησε, αν και θα έπρεπε


THE NEWSROOM · 23 Ιουλίου 2019

Το ίδιο το αόρατο χέρι της αγοράς φαίνεται πως σχημάτισε τον αριθμό για ένα πολύ ειδικό τηλεφώνημα σε ένα πολύ συγκεκριμένο τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Λαμία. Σε περίπτωση που καταλάβατε ότι κάλεσε ο Τζήμερος, να διευκρινίσουμε ότι οι συνθήκες ήταν κάπως πιο περίπλοκες: Πιο συγκεκριμένα, ο τόπος ήταν η έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς (ΓΕΠΑΔ) Στερεάς στη Λαμία, όπου πραγματοποιούνταν μια παρουσίαση σχετικά με την εξάρθρωση μίας εγκληματικής οργάνωσης που έσπρωχνε (σκληρά) ναρκωτικά στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο lamiareport, η εξάρθρωση της οργάνωσης, στην οποία είναι ανακατεμένος και κυριλέ κόσμος όπως στρατιωτικός, γιατρός και στρατιωτικός, έφερε κάμποσα λάφυρα στην ΕΛ.ΑΣ.: Οπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα, ναρκωτικά, αλλά και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων 11 έχουν ήδη συλληφθεί. Οι αστυνομικοί τα έχουν κρατήσει ανοιχτά με σκοπό να διευκολυνθεί η έρευνα, καθώς πολλοί πελάτες συνεχίζουν να παίρνουν τηλέφωνο για να προμηθευτούν τα προϊόντα του γούστου τους.

Κι επειδή η αγορά δε μπορεί να σταματήσει έτσι απλά επειδή δείχνει η ΕΛ.ΑΣ. κάτι πακέτα, ένα από τα τηλέφωνα άρχισε να χτυπάει εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Δυστυχώς δεν το σήκωσε κάποιος εκείνη την ώρα για να γίνει το ντοκουμέντο ακόμη καλύτερο, αλλά δυστυχώς έτσι μίζερη είναι η ζωή στη χώρα μας

Δείτε το βίντεο:

Πάντως είναι σαφές ότι το σύστημα με τα τηλέφωνα γίνεται εύκολα δυσλειτουργικό, είναι φανερό πως χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό app.

Best of internet