Quantcast
THE STREAM

Στην Αθήνα έγινε σεισμός 5 Ρίχτερ και όλοι έκαναν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΤΕΙΟ

Σεισμός είναι αυτό το πράγμα που η γη σείεται και τα social media γεμίζουν με εικόνες του Μητσοτάκη


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2019

Άλλες είναι οι βασικές, ολέθριες συνέπειες του σεισμού που ζήσαμε σήμερα αγαπητές φίλες και φίλοι – δεν είναι καν το εγκαταλειμμένο κτήριο που έπεσε στην Ερμού. Για την ιστορία, ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός στους 5.1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, με το επίκεντρό του να είναι 23 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας και 4 χλμ βόρεια της Μαγούλας Αττικής, ενώ υπήρξαν και κάμποσοι μετασεισμοί, με τον ισχυρότερο να είναι στους 4.3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Όμως όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, έτσι δεν είναι; Από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε (και για πολλούς, χωρίς καν να εξασφαλισθεί) ότι δεν έχει γίνει κάποια μαζική καταστροφή, όλος ο περήφανος λαός μας άρπαξε τηλέφωνα, τάμπλετ, λάπτοπ, ντέσκτοπ και ταχυδρομικά περιστέρια και χύμηξε να ποστάρει κάποιο αστείο στα social media: Facebook και Twitter κατά βάση, χωρίς να αμφιβάλλουμε ότι παίζει να έχουν και τα προφίλ των influencer στο Instagram κάτι.

Και το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν όλοι το ίδιο αστείο, δηλαδή ότι έχει βγει κυβέρνηση η ΝΔ με πρωθυπουργό το Μητσοτάκη και άρα η γκαντεμιά έχει πέσει πάνω μας σαν τις 7 πληγές του κεντροδεξιού Φαραώ, το πιάσατε έτσι; Κι όταν λέμε όλοι, το εννοούμε:

Konstantinos Sgardelis‎

Διονύσης Καβαλιεράτος‎

Σεισμός στην Αθήνα, 12 μέρες μετά την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Λογικά, μέχρι το τέλος του Αυγούστου, θα έχει εξαφανιστεί η Ελλάδα.

Gepostet von Πιτσιρίκος am Freitag, 19. Juli 2019

Εντάξει, δεν έκαναν και ΟΛΟΙ το ίδιο αστείο:

Α,ΤΩΡΑ ΤΟ 5,3 ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ,Ε;

Gepostet von Panos Zacharis am Freitag, 19. Juli 2019

Αυτό δηλαδή:

Αλεκσάντερ Πλατς

Κάτι με το Μητσοτάκη έγινε σήμερα, αν καταλάβαμε καλά:

 

 

Best of internet