Quantcast
THE STREAM

Master Chef: Ο Παντελής πήρε τον Ζαχίρ στο μαγαζί του επειδή ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Οι πίκρες που έφαγε ο Ζαχίρ όταν κανένας δεν ήθελε να τον προσλάβει τελείωσαν με τον πιο 420 τρόπο


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2019

Ένα διαφορετικό παρεάκι (αν και σαφώς πιο τρελό από το δικό σου) κατάφερε να αφήσει πίσω του η τελευταία σεζόν του Master Chef. Το εν λόγω παρεάκι μάλιστα μας φαίνεται και αρκετά συμπαθητικό, αν και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς με βάση τη σύνθεσή του: Τους Ζαχίρ Γιαβαρί και Παντελή «420» Βούρο, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την φιλία που ξεκίνησαν στην εκπομπή με έναν πιο μόνιμο τρόπο.

Ο οποίος μάλιστα έρχεται σαν χαρούμενο φινάλε σε όλα αυτά που είχε περιγράψει ο Ζαχίρ με το δικό του συγκινητικό τρόπο, για το μανίκι που είχε φάει όταν κανένας δεν ήθελε να τον προσλάβει στο εστιατόριό του. Απλά και μόνο επειδή ήταν μετανάστης:

Μπορεί οι άνθρωποι από τους οποίους ζήτησε δουλειά (δουλειά ζήτησε στην τελική, όχι να του γράψουν το εξοχικό τους) να ήταν μαλάκες, όμως ένας από τους συμπαίκτες του αποφάσισε να σπάσει η παράδοση της μαλακίας. Αυτός ήταν ο αγαπημένος Παντελής, ο οποίος προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του για να συνεχίσουν μαζί από κοντά τα master chef σκηνικά.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram:

«Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Κάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη ✌️❤️💪»

View this post on Instagram

Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη ✌️❤️💪 @manolis.kourounis @melaspantelis @dim.rev @_themelinos_ @theosamios @__karageorgiou_

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on

Τελείωσαν οριστικά αυτά τα σκηνικά για το Ζαχίρ όπως καταλαβαίνετε:

Best of internet