Quantcast
THE STREAM

Καβάλα: Φορητό ψεκαστήρα με λάδι μαυρίσματος λανσάρει τοπικός αγροτοεντρεπρενέρ

Μία πιο γεωργική προσέγγιση στο φλέγον ζήτημα του καλοκαιρινού μαυρίσματος ήρθε στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας


THE NEWSROOM · 10 Ιουλίου 2019

Ακούραστη γεννήτρια αιχμηρής καινοτομίας και πρωτοπόρας επιχειρηματικότητας φαίνεται πως έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Βόρεια Ελλάδα αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά τα σταρένια καλαμάκια (aka staramakia) από το Κιλκίς, τις θεοσεβούμενες μπάρες δημητριακών από την Καβάλα και τους φρέντο με επιλογή για σερβίρισμα με φάτσα Καμμένου από την Θεσσαλονίκη, η μπίλιατου innovation κάθεται και πάλι στην πόλη που τίμησε με την παρουσία του ο Μάκαρος ο Ψωμιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, το καινούριο αυτό business plan ανακάλυψε το ρεπορτάζ του oraiokastro24.gr , το οποίο έκανε αναγνώριση του εδάφους στην fabulous παραλία Αμμόλοφοι της Καβάλας. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στο παραδοσιακό σπορ του αλείμματος με λάδι (στο οποίο μας έκανε επίδειξη χτες ο γνωστός πολεμικός ανταποκριτής Γιώργος Τσελίκας), αν και η προσέγγιση του νεαρού Πέτρου δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή.

Για την ακρίβεια, ο Πέτρος φαίνεται πως έβαλε μια αγροτική νότα στην μέθοδό του, καθώς έχει φτιάξει έναν φορητό ψεκαστήρα πλάτης, μέσω του οποίου μπορεί να κάνει τσακ μπαμ ψεκασμό με λάδι μαυρίσματος με κόστος μόλις 2 ευρώ ανά ψεκασμό (μπρος πίσω). Η δε σύνθεση της μαγικής συνταγής, που φτιάχνεται στο μαγαζί της θείας του στη Θεσσαλονίκη, είναι καροτέλαιο, καρυδέλαιο και ηλιέλαιο, οπότε μπορείς να τηγανίσεις και καμιά πατάτα άμα πέσει πολύ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ένα κακό έχει, ότι δεν προστατεύει από τον ήλιο. Βέβαια ούτως ή άλλως όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε, έτσι δεν είναι; Οπότε δεν τρέχει και τίποτε.

Να μην ξεχνάμε άλλη μια μεγάλη στο ελληνόφωνο εμπορικό branding λαδιών, με το συγκεκριμένο προϊόν μάλιστα να απευθύνεται στην ευαίσθητη περιοχή όλων μας:

Best of internet