Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ υπάρχει SKY Αυστραλίας και πανηγυρίζει κι αυτό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα ΟΠΑ, στο συρτάκι και στο σπάσιμο πιάτων το έχει ρίξει το Αυστραλιανό συνονόματο του ΣΚΑΪ μας κανάλι


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2019

Μέχρι την μακρινή Αυστραλία έφτασαν τα νέα για την γαλάζια παλινόρθωση που βίωσε η χώρα μας αγαπητές φίλες και φίλοι. Πως να το κάνουμε, η λάμψη κάτι τέτοιων εικόνων είναι αρκετά δυνατή για να φτάσει μέχρι τη land down under:

Για την ακρίβεια όχι απλά έφτασε η είδηση της ανατροπής Τσίπρα, αλλά ξεκίνησαν ήδη οι πανηγυρισμοί. Η πηγή των πανηγυρισμών μάλιστα δεν είναι η πολυπληθής κοιτότητα Ελλήνων του Εξωτερικού (οι οποίοι τη βρίσκουν και με Τερλέγκα ως γνωστόν), αλλά μια συντηρητική πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης της χώρας: Η εκπομπή «The Outsiders»:

Μεταξύ των άλλων, το βιογραφικό της εκπομπής περιλαμβάνει δύο (2) παρουσιαστές που κόπηκαν από την εκπομπή για επιθετικά και ρατσιστικά σχόλια, οπότε καταλαβαίνετε ότι η λεπτότητα δεν είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό. Αυτό που κανείς δεν περίμενε όμως είναι το Αυστραλέζικο τρίο να χορεύει συρτάκι, να φωνάζει ΟΠΑ και να σπάει πιάτα για να γιορτάσει την «εκλογή μιας συντηρητικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, την κυβέρνηση ΜΙTSOTAKIS, γιατί ο ελληνικός λαός σκότωσε άλλον ένα σοσιαλιστικό δράκο στην Ευρώπη».

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος αγαπητοί φίλοι. Οι Αυστραλοί Μπογδάνοι δουλεύουν για το κανάλι SKY, το οποίο είναι η καλύτερη σύμπτωση που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, αλλά το έκανε πράξη η ζωή γι’αυτόν. Ναι, μας έφεραν στο μυαλό τον αγαπημένο μας ΣΚΑΪ:

Δείτε το βίντεο:

The Outsiders celebrate the election of a conservative government in Greece.Rowan Dean: The people of Greece have slayed yet another socialist dragon in Europe. MORE: https://bit.ly/2z3gOi1 #Outsiders

Gepostet von Sky News Australia am Dienstag, 9. Juli 2019

Μπορούμε να κάνουμε λοιπόν τη σύγκριση: ΣΚΑΪ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ:

ΣΚΑΪ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ:

Tι άλλο να πούμε εμείς μετά από αυτό αγαπητές φίλες και φίλοι, μόνο να ποστάρουμε το βίντεο με τον αληθινό σκοτωμό δράκου της καρδιάς μας μπορούμε:

Δράκος

Όταν σε ελευθερώνει ο Τύριον και καταλήγεις στην Ελλάδα

Gepostet von Luben am Dienstag, 3. Mai 2016

Best of internet