Quantcast
THE STREAM

Ο Βελόπουλος κάνει μήνυση σε βουλευτή του και τον στέλνει στη μπουζού, επειδή μπορεί

Όπως φαίνεται η Ελληνική Λύση έχει μερικά 100% Ελληνικά προβλήματα


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2019

Παρότι είναι δεδομένο πως η Ελληνική Λύση του άρχοντα των κεραλειφών Κυριάκου Βελόπουλου είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που έχει η Ελλάδα μας (και σε μερικά που δεν έχουμε καταλάβει ότι έχουμε), δε σημαίνει ότι δεν έχει και τα δικά της προβλήματα. Το πιο σημαντικό της πρόβλημα μάλιστα αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στον τιμημένο Θεσσαλικό κάμπο, όπου μια έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου του ηγέτη της Ελληνικής Λύσης και ενός από τους πρωτοκαπετάνιους του.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το τοπικό μέσο paidis.com, το battle εκτυλίσσεται μεταξύ του προέδρου του κόμματος και του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα, Θανάση Νασίκα. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο Βελόπουλος αποφάσισε να κρατήσει την βουλευτική έδρα για τον ίδιο, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να μείνει χωρίς βουλευτική καρεκλίτσα για να ζεσταίνει.

Όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, ο Βελόπουλος τον είχε διαβεβαιώσει μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δε θα του πάρει την έδρα – όμως όπως φαίνεται νυν υπέρ πάντων το κόμμα και ο αγών (μου). Η συνέπεια ήταν μια σκληρή ανακοίνωση από την πλευρά του πρώην δημάρχου Τυρνάβου, στην οποία χαρακτηρίζει τον Βελόπουλο “άφιλο και ανέντιμο”.

Αποχώρησε μάλιστα από την Ελληνική Λύση, όπως είπε:

«Ολη αυτή η συμπεριφορά του με οδηγούν σήμερα στην απόφαση να αποχωρήσω από την Ελληνική Λύση ζητώντας παράλληλα συγνώμη από όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν και με ψήφισαν. Τους διαβεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί σε άλλο πολιτικό φορέα.»

Ο δε Βελόπουλος φαίνεται πως δεν τα σηκώνει αυτά, οπότε έκανε μήνυση. Ο επόμενος γύρος της κόντρας έφερε τον Θανάση Νασίκα στο κρατητήριο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο γιος του, επειδή αν είσαι πατρίς – θρησκεία – οικογένεια το εφαρμόζεις παντού.

Εκεί έχουμε φτάσει, Έλληνες να κάνουν μήνυση σε Έλληνες.

(πηγή)

Best of internet