Quantcast
THE STREAM

Το πρωθυπουργικό Twitter τώρα έχει προφίλ Κούλη και tweets Τσίπρα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

Ο συνδυασμός της φωτογραφίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα είναι η αναγκαία εθνική ενότητα στα social media


THE NEWSROOM · 8 Ιουλίου 2019

Ο ορισμός της περίφημης «συνέχειας του κράτους» είναι αυτό που συνέβη σήμερα με τον πρωθυπουργικό λογαριασμό Twitter. Το να κάνει πάσα το απερχόμενο στέλεχος τους κωδικούς ενός κυβερνητικού λογαριασμού στα social media είναι τελείως λογικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον λογαριασμό του ανώτατου αφεντικού της χώρας, αν και ήμαστε σίγουροι ότι κι αυτό θα ήταν κάτι αντίστοιχο με τους κωδικούς για το pc του Τόσκα:

Anyway, το προφίλ άλλαξε χέρια και προχώρησε στη νέα του καριέρα. Το πρώτο βήμα ήταν φυσικά να μπει η φωτογραφία του Κυριάκου, και αυτό ακριβώς είναι και το υπέροχο της ημέρας.

Επειδή προφανώς δε μπορείς να διαγράψεις όλα τα tweets που έχουν γίνει λόγω ιδεολογικής διαφωνίας με τον Τσίπρα, το πρωθυπουργικό Twitter έχει πάρει μία πολύ ενδιαφέρουσα τροπή. Όπως έχει ήδη αντιληφθεί το Internet, ο συνδυασμός μορφής και περιεχομένου παράγει υπέροχα αποτελέσματα.

Από αυτά τα light:

Μέχρι πιο ενδιαφέροντα πράγματα:

Και ακόμη καλύτερα:

Το πιο κεντρώο Twitter προφίλ στον κόσμο.

 

 

Best of internet