Quantcast
THE STREAM

Και αυτοσχέδιο σουβλατζίδικο ιδρύθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την κρεπερί

Καλές και οι κρέπες, όμως στην Ελλάδα χωρίς σουβλάκι δεν πας πουθενά


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2019

Μπορεί όλη η χώρα να την αναζητά (μάταια), όμως η ανάπτυξη έχει έρθει. Αν μη τι άλλο έχει έρθει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου πολύ πρόσφατα γράφαμε για το καζίνο και την κρεπερί που δημιούργησαν κάποια επιχειρηματικά μυαλά, για να τα κλείσει τελικά άδοξα η επέμβαση της Αστυνομίας.

Σε μια φυλακή όμως που στο κάτω κάτω βρίσκεται στην Ελλάδα, υπάρχουν ανάγκες ακόμη πιο πιεστικές από τις κρέπες και το τζόγο, και κάποιοι από τους κρατούμενους δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astinomiko.gr, ένας από τους κρατούμενους αποφάσισε να φτιάξει το πρώτο in-house σουβλατζίδικο της φυλακής.

Για την ακρίβεια, καθώς ο χώρος στη φυλακή είναι περιορισμένος, ο εν λόγω κρατούμενος μετέτρεψε το κελί του σε σουβλακερί, το οποίο μάλιστα φαίνεται να είναι εξοπλισμένο για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία από σουβλάκια (όπως ομελέτες, καφές και ποτά). Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, το μαγαζί λειτουργεί και Σαββατοκύριακα και εξυπηρετεί μέχρι και 400 πελάτες τη μέρα, από όλες τις πτέρυγες.

Ο μερακλής μάγειρας φαίνεται πως έχει πείσει με τις μαγειρικές του ικανότητές τη διοίκηση της φυλακής  (ή μπορεί η διοίκηση να μην πείθεται από τις δικές της ικανότητες στην παροχή φαγητού), καθώς προφανώς η επιχείρηση δε λειτουργεί μυστικά. Ο ιδρυτής του μίνι εστιατορίου μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει μέχρι και θέσεις εργασίας, καθώς φαίνεται να έχει προσλάβει άλλους κρατούμενους των φυλακών, τους οποίους απασχολεί ως ψήστες και σερβιτόρους.

Τόσος νεκρός χρόνος στη φυλακή, αν μη τι άλλο περνάει δημιουργικά.

Best of internet