Quantcast
THE STREAM

Ρόδος: Τουρίστας χρεώθηκε 130 ευρώ για τον πιο λουξ καθαρισμό αυτιών της ιστορίας

Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μπορεί να το δείξει στο Instagram, αλλά σίγουρα μπαίνει σε κάποιο κλειστό κλαμπ με κόσμο που τα σκάει χοντρά για καθαρισμούς αυτιών


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2019

Μία πολύ σπάνια υπερλούξ εμπειρία, αν και όχι ιδανική για fabulous φωτογραφίες στο Instagram έζησε ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός τουρίστας στη Ρόδο. Η τουριστική σεζόν στα ελληνικά νησιά περιέχει συνήθως πάρα πολλά περιστατικά όπου πράγματα κοστολογούνται κατιτίς παραπάνω από το συνηθισμένο (με την τιμή του βάρους τους σε χρυσάφι, ας πούμε), όμως συνήθως αφορούν πιο συνηθισμένα προϊόντα: Καφέδες, ποτά, μπουκαλάκια νερό ή έστω τα θρυλικά πια καλαμαράκια της Μυκόνου που χρεώθηκαν 100 ευρώ το κιλό.

Όπως είχε πει μάλιστα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου του νησιού των ανέμων:

«Απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος.»

Αντίστοιχα πελούσιο κοινό φαίνεται πως έψαχνε κι ένα ιατρικό κέντρο στη Ρόδο, αν και ομολογουμένως το εμπόρευμά του δεν απέχει πολύ από τα καλαμάρια (μάλλον δηλαδή). Ο τυχερός πελάτης ήταν σύμφωνα με τοπικό μέσο ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, ο οποίος ήρθε για διακοπές με την οικογένειά του και μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο ηλικιωμένος άνδρας (ο οποίος έχει ευαισθησία στα αυτιά και ειδικά όταν μπαίνει σε αυτά θαλασσινό νερό), επισκέφθηκε ένα ιατρικό κέντρο για να του τα καθαρίσουν, καθώς τα ένιωθε βουλωμένα. Ο αρμόδιος γιατρός ολοκλήρωσε τη δουλειά μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, οπότε και έστειλε τον πελάτη του στη γραμματεία, η οποία του έδωσε και απόδειξη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Εκεί, όπως φαίνεται και από την απόδειξη, ο 78χρονος χρεώθηκε με το τίμιο ποσό των 130 ευρώ, το οποίο εδώ που τα λέμε θα ήταν ένα πολύ λογικό ποσό, αν βέβαια το κόνσεπτ είναι να βγάλουν πετρέλαιο από τα αυτιά του.

Όπως είπε ο ηλικιωμένος, δεν σκοπεύει να πασάρει την δαπάνη αυτή στον ασφαλιστικό φορέα του στη Φινλανδία. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον ίδιο, θα ήταν σαν να κλέβει τα ταμεία του.

Ο λουξ καθαρισμός αυτιών πάντως θα ήταν ιδανικό θέμα για διασκευή στο γνωστό «Πέτα Τα» του Light.

Best of internet