Quantcast
THE STREAM

Αυτό το τρελό παρεάκι Κορίνας – Μπογδάνου θα καταστρέψει τα παιδικά σας χρόνια

Η κόρη του Κώστα Καρρά και της Ελένης Μενεγάκη μεγάλωσε και μπήκε στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2019

Ένα τρελό παρεάκι, το οποίο μάλιστα θα ήταν τελείως αδύνατο να προβλέψουμε πριν από κάποια χρόνια, είχαμε τη χαρά να ζήσουμε μετά από δημοσίευση της αγαπημένης καράφλας του εν λόγω site. Αυτή είναι φυσικά ο γνωστός ποιητής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος όμως είχε αυτή τη χαρά να κάνει σοσιαλάιζινγκ πέρα και έξω από τα συνηθισμένα:

Οκ, έχουν υπάρξει ομολογούμε και πιο ενδιαφέρουσες συναναστροφές:

Anyway, το μεγάλο meeting προέκυψε μετά από επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών, Κορίνα Δαμουλιάνου. Αν σας λέει κάτι το όνομα, είναι γιατί είναι η ηθοποιός που έπαιζε την συνονόματη «Κορίνα», την κόρη του Κώστα Καρρά στο «Πάτερ Ημών». Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καρράς είχε υπάρξει και ο ίδιος βουλευτής της ΝΔ από το 2000 μέχρι το 2007, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι πήρε από τον πατέρα της.

Αυτή, αν αντέχετε μια οριακά θανατηφόρα δόση 90s:

Αν αντέχετε λίγο ακόμη, αυτό θα σας αποτελειώσει:

Σύμφωνα με την ίδια τουλάχιστον, μια ομάδα αγνώστων της επιτέθηκε: την έσπρωξε, της έσκισε τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε και της χτύπησε το αυτοκίνητο. Είναι κρίμα βέβαια που δεν πήγε χαράματα για τα φυλλάδια της, καθώς θα μπορούσε να την είχε προστατέψει ο καταδρομέας Πλεύρης, ο οποίος βρισκόταν εκεί σε ειδική αποστολή.

Ο φυσικός ηγέτης Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε βίντεο στο Twitter όπου μιλάει μαζί της, με τη λεζάντα «Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας – που, πλέον, ασκούν το “ηθικό πλεονέκτημα” και σε νεαρές κυρίες»:

Θέση επί του θέματος πήρε φυσικά και ο γνωστός τηλεπωλητής, ο οποίος ως μέντιουμ που είναι είπε ότι όλα αυτά θα λήξουν την Κυριακή:

 

«Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών Κορίνα Δαμουλιάνου δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι «δημοκράτες» των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του…όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!»

Λογικά το επόμενο βήμα είναι Μπογδάνος με Κορίνα από τα «Εγκλήματα», εφόσον υπάρχει και ιδεολογική σύγκλιση:

Best of internet