Quantcast
THE STREAM

«Ο Τσίπρας είναι το αγόρι μου, έχω γεροντικό πάθος μαζί του» ομόλογησε ο Κώστας Ζουράρις

Μια αφιέρωση στον Τσίπρα και μία στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο γίγαντας Ζουράρις σε συνέντευξή του, η μία πιο γλυκιά από την άλλη


THE NEWSROOM · 3 Ιουλίου 2019

Δυναμική επανεμφάνιση έκανε ο πιο αγανοβλέφαροςγαστροβαρήςεντομοφθόρος και βλαψίφρων πολιτικός αυτής της χώρας, ο οποίος είναι φυσικά ο Κώστας Ζουράρις. Ο ηγέτης της Πυρικαύστου Ελλάδας και επιφανής εισηγητής της έκφρασης «μέζεα του στεατοπυγικού σύστημα» είχε περιορίσει εντυπωσιακά τις δημόσιες εμφανίσεις του από πέρσι που παραιτήθηκε από υφυπουργός Παιδείας (με ένα μικρό διάλειμμα από την σιωπή της αυτοεξορίας στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει τον ένοπλο αγώνα του Ιβάν Σαββίδη), όμως όπως όλα δείχνουν, δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να σωπάσει για πάντα.

Κάπως έτσι βρέθηκε ο οπαδός των δύο δικέφαλων (του ΠΑΟΚ και του Βυζαντίου, με αυτή τη σειρά), έδωσε συνέντευξη στο GrTimes.gr με σκοπό να μιλήσει για όλους και για όλα. Εκεί όντως μίλησε για κάμποσα πράγματα, όμως η συνέντευξη πραγματικά απογειώθηκε όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζουράρι για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο ο γνωστός Παοκτζής ένωσε τις δυνάμεις του ώστε να νικήσουν τον αρχέκακο όφι τον αλεμανό.

Εκεί κάπως απρόβλεπτα, ο Ζουράρις απλά ομολόγησε on camera τον έρωτά του για τον πρωθυπουργό μας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί… εγώ τον λέω «το αγόρι μου», είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό.»

Και φυσικά δεν έμεινε εκεί. Πρόσθεσε επίσης ότι ο Τσίπρας ήταν ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο:

«Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς.»

Αλλά επειδή είναι πραγματικός άρχοντας, πρόσθεσε και ότι βαριέται να το εξηγήσει:

«Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο.»

Σε περίπτωση που δεν πειστήκατε για όλα αυτά, αξίζει και μόνο για τη όχι ακριβώς καθαρευουσιάνικη απάντηση (μάλλον Γαλλικά μιλάει) που δίνει ο Ζουράρις για την επικείμενη εκλογή της ΝΔ. Δείτε το βίντεο:

Αυτός, ο άνθρωπος αυτός:

Best of internet