Quantcast
THE STREAM

Χασισοφυτεία δίπλα σε μοναστήρι έστησαν θεοσεβούμενοι καλλιεργητές στην Οινόη

Τα πρώτα δεντράκια του είδους τους που φωτίστηκαν από τη θεία φώτιση ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών


THE NEWSROOM · 2 Ιουλίου 2019

Θεία φώτιση για τη φωτοσύνθεση των δεντρακίων τους φαίνεται πως επιζητούσαν οι υπεύθυνοι μιας φυτείας κάνναβης στην Οινόη Αττικής.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το θεοσεβούμενο κρου είχε εγκαταστήσει τη χασισοφυτεία του δίπλα σε ένα μοναστήρι: στην Μονή Οσίου Μελετίου στην Οινόη.

Το γεγονός αυτό τελικά έγινε αντιληπτό από τον εχθρό της πίστεως που λέγεται Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία μετά την καρφωτή από κάποιον ρουφ έκανε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 28 Ιουνίου έφοδο στο χαρούμενο αγρόκτημα, που είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια έντονα δασωμένη περιοχή κοντά στο τοπικό παράρτημα του Κυρίου. Από τους human resources της επιχείρησης, ο απολογισμός ήταν η σύλληψη ενός 50χρονου Αλβανού, με τους associates του να αναζητούνται.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, οι άνδρες της Δίωξης κατάσχεσαν επίσης 930 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,10 έως 0,95 μέτρα αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Ο φύλακας του αγροκτήματος, ο οποίος επιμελούνταν την καλλιέργεια και την προστασία του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, από όπου και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Νομίζουμε πως αυτό θα ήταν το ιδανικό υλικό για την απολογία των κατηγορούμενων:

Best of internet