Quantcast
THE STREAM

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει στη φυλακή, γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση που είχε καταθέσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του μετά την καταδίκη


THE NEWSROOM · 1 Ιουλίου 2019

Νέες εξελίξεις έχουμε ως προς την πολύκροτη δίωξη του πάλαι ποτέ Αλή Πασά της άμυνας της χώρας, Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο σύντροφος της Βίκυς Σταμάτη και διάσημος για τις επιλογές του στο γάμο του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν κατάφερε να τη σκαπουλάρει από την φυλακή για την οποία τον προόριζαν οι εχθροί του ελληνικού υπαρκτού σοσιαλισμού, όμως όπως φαίνεται τελικά, οι άνθρωποι αυτοί δεν παραιτούνται τόσο εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση που είχε καταθέσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του μετά την καταδίκη τους από το Πεντεμελές Εφετείο της Αθήνας. Δεδομένου ότι το αρμόδιο για την υπόθεση ποινικό τμήμα του ανωτάτου δικαστηρίου έριξε άκυρο στην αναίρεση, η πιθανότητα για επιστροφή του Άκη της καρδιάς μας στη φυλακή είναι κάτι περισσότερο από πραγματική. Αυτό μάλιστα θα γίνει αμέσως αφού ο βετεράνος του ΠΑΣΟΚ βγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Αν μη τι άλλο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την πορεία, αν τελικά η κατάσταση εξελιχθεί έτσι. Εκτός από τον ίδιο, στη φυλακή θα επιστρέψουν ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος και ο χρηματιστής Γ. Αντωνιάδης, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι μέχρι να πάρει την απόφασή του ο Άρειος Πάγος.

Πιθανώς και να επιβεβαιώνεται και το σενάριο συνωμοσίας και δίωξης της οικογένειας Τσοχατζόπουλου για τo οποίο μίλησε πρόσφατα η Βίκυ Σταμάτη, αλλά από την άλλη βέβαια μπορεί και όχι, προχωράμε.

(πηγή)

 

Best of internet