Quantcast
THE STREAM

Ντελίβερι με κανό κάνει εστιατόριο στη Χαλκιδική, γιατί το λιώσιμο των πάγων είναι κοντά

Ακόμη και για την κλιματική αλλαγή είναι προετοιμασμένη η ελληνική βιομηχανία εστίασης


THE NEWSROOM · 1 Ιουλίου 2019

Υψηλή προσαρμοστικότητα στην κλιματική αλλαγή φαίνεται πως δείχνει ο ηρωικός κλάδος του ελληνικού επισιτισμού και πιο ειδικά, τα τμήματα delivery. Αυτό έχει ήδη αποδειχθεί από το πρωτοπόρο παράδειγμα δύο ντελιβεράδων στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βγήκαν τον Γενάρη για μια Οδύσσεια στα χιόνια, προκειμένου μια χούφτα πιτόγυρα να φτάσουν με επιτυχία στον προορισμό τους.

Gepostet von Paris Kagias am Freitag, 4. Januar 2019

Όπως φαίνεται όμως, το ελληνικό ντελίβερι είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε όψη της αλλαγής του κλίματος και όχι μόνο τις χιονοθύελλες. Μπορεί να τα βγάλει πέρα και με την μεγάλη πλημμύρα που θα συμβεί όταν θα λιώσουν οι πάγοι, αυτή που θα κάνει τον πλανήτη μας να μοιάζει με το σκηνικό του Waterworld με τον Κέβιν Κόστνερ:

Πιο συγκεκριμένα, το μέσο που θα αντικαταστήσει το πατροπαράδοτο μηχανάκι είναι το κανό. Οι πρωτοπόροι χρήστες του είναι το προσωπικό σε ένα εστιατόριο στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στο Πόρτο Κουφό, το οποίο πέρα από τους κοινούς θνητούς που αράζουν παραλία εξυπηρετεί και πολλά σκάφη.

Κι επειδή κάπως πρέπει να φτάσουν και στα σκάφη τα εφόδια, η λύση που βρέθηκε είναι αυτή που υποπτευθήκατε. Ο αντίστοιχος ντελιβεράς βάζει σωσίβιο αντί για κράνος, παίρνει το κουπί του, μπαίνει στο κανό του και πηγαίνει φαγητά και ποτά στα σκάφη της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

everybody is normal so be differentthe proper way to deliver foodBoukadoura

Gepostet von Teo Zafirakos am Freitag, 28. Juni 2019

Αν μη τι άλλο υπάρχει μικρότερος κίνδυνος να τρακάρεις στη θάλασσα, κάτι είναι κι αυτό.

Best of internet