Quantcast
THE STREAM

«Ήμουν γυναίκα του Απόστολου Παύλου σε προηγούμενη ζωή» δήλωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη

Συγκλονιστικά στοιχεία για την οικογενειακή κατάσταση μιας επιφανούς μορφής της Χριστιανοσύνης μας αποκάλυψε η συγγραφέας των «Μαγισσών της Σμύρνης»


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2019

Μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα εκδοχή για την πραγματικότητα, το σύμπαν και τα πάντα μοιράστηκε με τον ανθρωπότητα η γνωστή συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη, την οποία μπορείτε να μπερδέψατε με την Μαριάντα Πιερίδη, αλλά είναι όντως γνωστή συγγραφέας, μιας και έχει γράψει το γνωστό οριενταλιστικό Άρλεκιν ονόματι «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

Τι άλλο κάνει λοιπόν στη ζωή της η Μάρα Μεϊμαρίδη εκτός από το να επιβλέπει διασκευές του βιβλίου της; Ασχολείται με true παραθρησκευτικές και πνευματιστικές καταστάσεις φυσικά, αφενός επειδή για να γράψεις βιβλία με μάγισσες καλό είναι να το έχεις σπουδάσει το θέμα, και αφετέρου γιατί η απλή γιόγκα είναι πολύ μπανάλ.

Οι πνευματιστικές αυτές αναζητήσεις όμως φαίνεται πως έχουν οδηγήσει την συγγραφέα σε ασυνήθιστες ατραπούς. Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος της ύπνωσης που δοκίμασε την έφερε σε επαφή με κομμάτια απαγορευμένης γνώσης, πάνω στην οποία κανένας συμβατικός άνθρωπος δεν πρόκειται να πέσει έτσι απλά.

Όπως δήλωσε η ίδια στο Down Town Κύπρου και στον Πιερή Παναγή, μια αναδρομή σε προηγούμενη ζωής της την ενημέρωσε ότι ήταν πρώην γυναίκα (η τρίτη κατά σειρά) του Αποστόλου Παύλου:

Πότε απελευθερωθήκατε απ’ την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς;

Στα 10 μου, όταν έκανα την πρώτη μου αναδρομή σε προηγούμενη ζωή. Αλλιώς θα ήμουν δεσμευμένη, σε μια σπηλιά να βλέπω τις σκιές, και στα πόδια μου θα είχα αλυσίδες.

Πώς ένα κορίτσι κάνει αναδρομή ζωής στα δέκα του χρόνια;

Ήμουν στην Αίγινα τότε και η θεία Κατίνα με είχε βάλει κάτω να με μάθει διάφορα μεταφυσικά. Μέσα σε αυτή τη διδαχή μού έκανε και μια αναδρομή ζωής για να δει εάν ήμουν παλιά ή νέα ψυχή. Έκανα, λοιπόν, αναδρομή με υπνωτισμό και είδα ξαφνικά εικόνες από ένα πρόσωπο που της το περιέγραψα και λεγόταν Ιωσήφ, γνωστός στην ιστορία ως Φλάβιος Ιώσηπος. Ήμουν η τρίτη του γυναίκα και οι Χριστιανοί τον ξέρουν ως Απόστολο Παύλο.

Ήσασταν παντρεμένη με τον Απόστολο Παύλο;

Ναι. Και η πρώτη σκηνή που είδα σε εκείνη την ύπνωση στα 10 μου χρόνια ήταν ένα ναυάγιο. Θυμάμαι πως ένιωθα το νερό να με πνίγει. Αργότερα, κάθισα και διάβασα για τον Φλάβιο Ιώσηπο που ήταν υπαρκτό πρόσωπο, βρέθηκε μάλιστα και η προτομή του. Άσχημος πολύ! Είχε γίνει ένα ναυάγιο το 59-60 μετά Χριστόν, έξω από τη Μάλτα. Και βούλιαξε ένα καράβι που είχε φύγει απ’ την Ιερουσαλήμ και πήγαινε προς τη Ρώμη. Σε αυτό το καράβι ήταν ο Φλάβιος και το ξέρουμε απ’ την αυτοβιογραφία του. Περιγράφει, λοιπόν, το ναυάγιο όπου πνίγηκαν 200 άτομα και σώθηκαν 80 και τους πήρε ένα πλοίο και τους πήγε σε ένα μικρό χωριό στην Ιταλία για να συνεχίσουν μετά να πάνε στη Ρώμη. Εδώ βάζω άνω τελεία.

Σε περίπτωση που φοβάστε για το πως θα αντιμετωπιστεί από τους άσχετους, η ίδια μας ενημέρωσε ότι δεν φοβάται κανέναν:

Δεν φοβηθήκατε ποτέ ότι ακούγοντας κανείς όλα αυτά μπορεί να σας πει «τρελή»;

Καταργώ το ρήμα «φοβάμαι»! Δεν φοβάμαι ποτέ και τίποτα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν με απασχολεί καθόλου το τι λέει ο κόσμος. Είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.

Αξίζει να πούμε εδώ πέρα πως η Μάρα Μεϊμαρίδη έχει τοποθετήσεις κάθε είδους ζήτημα, όπως πχ για τη μαύρη μαγεία:

«Ο Άγιος Κυπριανός λύνει τη μαύρη μαγεία, άρα υπάρχει. Τα μάγια δεν είναι τίποτα άλλο από μια αλλαγή ενέργειας που δημιουργεί το ίδιο το μυαλό. Είναι συνεργασία συνειδητού και ασυνείδητου.»

Θα ήταν ομολογουμένως ενδιαφέρον αν στη συνέχεια παντρευόταν και τον Απόστολο Γκλέτσο, έτσι απλά για το βιογραφικό.

Best of internet