Quantcast
THE STREAM

Όλικό «ξύρισμα διαμαρτυρίας» έριξε το Τζέισον – Αντιγόνη στο μαλλί του ενόψει εκλογών

Την τροχιά των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ακολουθεί η κάποτε πλούσια κώμη του Τζέισον – Αντιγόνη


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2019

Κυριολεκτικά «τρίχες» φαίνεται πως αποφάσισε το Τζέισον – Αντιγόνη (κατά κόσμον Ιάσων Δούσης) όλα τα άλλα ζητήματα πέρα της επερχόμενης παλινόρθωσης της Επαράτου Δεξιάς. Ο γνωστός ακτιβιστής (και συνοδοιπόρος στον κουβά μαζί με τη Ρένα Δούρου στην περιφέρεια Αττικής) είχε ήδη τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, όταν έκοψε για πρώτη φορά το μακρύ μαλλί με το οποίο τον γνωρίσαμε, στα πλαίσια ενός ευρύτερου rebranding για την υποψηφιότητά του:

Είναι φανερό ότι το ξόρκι αυτό δεν έπιασε, οπότε το Τζέισον – Αντιγόνη αποφάσισε να βάλει μπρος μια ακόμη πιο (συ)ριζική αναμόρφωση του τριχωτού της κεφαλής. Τα πήρε γουλί λοιπόν (και τα μαλλιά και τα γένια), συνοδεύοντας μάλιστα τη δημοσίευση του νέου του λουκ με μια εκτενή λεζάντα, για να μην νομίσει κανείς ότι απλά ζεσταινόταν ή κάτι τέτοιο.

Όπως είπε συγκεκριμένα, πρόκειται για «ξύρισμα διαμαρτυρίας»:

«Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα! Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό, για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!»

Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα!…

Gepostet von Jason-Antigone Dane am Montag, 24. Juni 2019

Το επόμενο βήμα λογικά, ειδικά αν επαναληφθούν οι εκλογές, είναι να ξυρίσει τα φρύδια του.

 

Best of internet