Quantcast
THE STREAM

Εύβοια: Υποψήφιος οδηγός στουκάρει τον εξεταστή του, σκοράρει το πιο γρήγορο κόψιμο έβερ

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων για δίπλωμα οδήγησης είναι επικίνδυνα αποτελεσματικός


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2019

Μαγικά φαίνεται να δουλεύει η νέα προσέγγιση στις εξετάσεις για διπλώματα οδήγησης που πέρασε πριν λίγους μήνες το υπουργείο Μεταφορών. Ένα από τα πιο hot σημεία στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο και προκάλεσε την οργή των δασκάλων οδήγησης, είναι ότι την ώρα της εξέτασης θα πρέπει πλέον να βγαίνουν έξω από το αυτοκίνητο, προκειμένου να κοπούν τα περιστατικά όπου ο δάσκαλος σώζει με τα δικά του πεντάλ τον όχι ακριβώς Μίκα Χάκινεν μαθητή του.

Το σχέδιο αυτό αποφέρει ήδη καρπούς, παρότι πολλοί αμφισβήτησαν την λογική του. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ένα περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη 20/6 στις 3.00 το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, όπου ένας μεγάλος τιμονιέρης – εξεταζόμενος απέδειξε χωρίς περιττή σπατάλη χρόνου ότι δεν αξίζει το δίπλωμα, πέφτοντας πάνω στον εξεταστή του.

Μιλάμε για έναν κληρονόμο αυτής της σπουδαίας παράδοσης δηλαδή:

 

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος εξεταζόταν στην επί τόπου αναστροφή, όταν ξαφνικά θυμήθηκε λογικά ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη και το μέλλον αβέβαιο,οπότε πάτησε ξαφνικά γκάζι για να επιταχύνει το τέλος που έρχεται. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο ανέβηκε το πεζοδρόμιο (από όπου επέβλεπαν τη διαδικασία ο εξεταστής και ο δάσκαλος), έπεσε άψογα πάνω στον πρώτο και του παγίδευσε το πόδι.

Οι πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας μιλούν για σοβαρό τραυματισμό του δασκάλου, το οποίο είναι μια μικρή λεπτομέρεια μπροστά στο ότι αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο υποψήφιος πρέπει να επανέλθει καλύτερα προετοιμασμένος. Αυτό θα γίνει βέβαια όταν ξεμπλέξει με την αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, αλλά αυτά έχει η ζωή έτσι κι αλλιώς.

Ελπίζουμε ο εξεταστής να επανέλθει γρήγορα καλά στην υγεία του, πάντως αν συνεχίσει η εφαρμογή του νέου μέτρου βλέπουμε τις εξετάσεις για δίπλωμα να πηγαίνουν ονειρικά, να είναι δηλαδή πολύ σύντομες και αποτελεσματικές και πολύ ευχάριστες ταυτόχρονα:

Βίκυ η Γκαζιάρα (Shooting Stars edition)

Η φάση τερματίστηκε. Το meme αυτό τερματίστηκε

Gepostet von Luben am Samstag, 4. März 2017

 

Best of internet