Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι ο Μεγαλέξανδρος Σπύρος Μπιμπίλας

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκρινε πως μια φυσιογνωμία τόσο κοντά στον μεγάλο στρατηλάτη θα είναι ό,τι πρέπει για τα ψηφοδέλτια του κόμματος στον Πειραιά


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2019

Τα είχε πει εδώ και καιρό ο τιτάνας Σπύρος Μπιμπίλας, όμως κανένας δεν έδωσε σημασία. Θα έπρεπε να έχουν μάθει κάτι μετά την καρπαζιά που τους έριξε στο καυτό ζήτημα της ομοιότητάς του με τον Μεγαλέξανδρο, όπου ο γνωστός ηθοποιός τιμώρησε με ντοκουμέντα όσους αμφισβήτησαν το ότι έχει το προφίλ του famous Μακεδόνα στρατηλάτη, όμως φαίνεται πως ο σεβασμός έχει πεθάνει σε αυτή τη χώρα.

Για οσους ψάχνουν και ψάχνονται μεσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατει να γελοιοποιήσουν την δήλωση που…

Gepostet von Σπύρος Μπιμπίλας am Mittwoch, 12. Juni 2019

Σε κάθε περίπτωση, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσε εδώ και μήνες πως σκέφτεται να είναι υποψήφιος. Κι επειδή μάλιστα θέλει να είναι υποψήφιος και πιστεύει (μάλλον δηλαδή) και ότι το εθνικό χρέος είναι παράνομο, απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο, φαίνεται πως αποφάσισε να κατέβει στο πλευρό της Ζωής «The Punisher» Κωνσταντοπούλου.

Τα έλεγε από τον Ιανουάριο:

«Υπάρχει περίπτωση να κατέβω στις εκλογές. Τώρα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου γιατί την εμπιστεύομαι, είναι η μόνη που λέει αυτό που έλεγε, που δεν άλλαξε και που εκφράζει αυτό που πιστεύω κι εγώ.»

Τελικά, δεν είναι άνθρακες αυτός ο θησαυρός. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα του Πειραιά και όπως επιβεβαιώνεται από την σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και το μακεδονικό προφίλ του θα είναι όντως υποψήφιοι με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου – πιο συγκεκριμένα θα είναι η μόνη υποψηφιότητα του κόμματος στην Α’ Πειραιά.

Την είδηση επιβεβαίωση και ο ίδιος ο εραστής της μυρωδιάς του κουραμπιέ με σχετική δημοσίευση – χρυσωρυχείο στυλ στο Facebook:

«21 Ιουνίου ..Θερινή ισημερία ..η μικρότερη νυχτα μαζι με τον αγαπημένο Κωστα Βενετσανο στην πατριδα μου τον Πειραια που βαζω και υποψηφιοτητα μαζι με την Ζωή Κωνσταντοπούλου κ την Πλευση Ελευθερίας για την Βουλή.»

21 Ιουνίου ..Θερινή ισημερία ..η μικρότερη νυχτα μαζι με τον αγαπημένο Κωστα Βενετσανο στην πατριδα μου τον Πειραια που…

Gepostet von Σπύρος Μπιμπίλας am Sonntag, 23. Juni 2019

Όπως είπε μάλιστα ο ηθοποιός σε σχετική στιχομυθία, αυτός την πιστεύει τη Ζωή:

Μέχρι τώρα δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά, όμως οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.

 

Best of internet