Quantcast
THE STREAM

Με το «Καλημέρα Ήλιε» παντρεύτηκε ένα ζευγάρι πιστών πρασινοφρουρών στην Ξάνθη

Όταν ο γάμος σου είναι ευλογημένος και από το Θεό και από τον χαλίφη του επί της Γης, Ανδρέα Παπανδρέου


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2019

Τα σοσιαλιστικά δεσμά του γάμου φαίνεται πως επέλεξε ένα ζευγάρι στην Ξάνθη για την αιώνια ένωσή του. Μην πάει το μυαλό σας σε κανένα κολχόζ στο Τατζικιστάν, η πραγματικότητα είναι αρκετά πιο μπανάλ και ελληνική: Η ιδανική γαμήλια τελετή για το πασοκικών φρονημάτων ζεύγος φαίνεται πως περιλαμβάνει οπωσδήποτε την κλασική πλέον μουσική του Μάνου Λοΐζου, την οποία τραγούδαν με πάθος όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Όπως φαίνεται από το βιντεάκι που ανέβασε ο γνωστός για την αφοσίωση του στη σοσιαλιστική κληρονομιά χρήστης Lauren O’Sullivanb, για κάποιους το ΠΑΣΟΚ παραμένει κάτι περισσότερο από ένα απλό κόμμα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μάλλον σκέφτεται με παρόμοιο τρόπο, καθώς επέλεξε το «Καλημέρα Ήλιε» για την στιγμή της υποδοχής του, αντί για κάτι βαρετό όπως το «Just the two of us».

Το εν λόγω απόσπασμα από το «Καλημέρα ήλιε», είναι φυσικά αυτό:

«Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι, θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι,  με το νταούλι και με το ζουρνά,  καλημέρα ήλιε καλημέρα»

Δείτε το βίντεο:

Η σωστή υποδοχή του ζευγαριού σε γάμο γίνεται έτσι,με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ.Παιδιά να ζήσετε και να κάνετε πολλά πολλά πασοκακια.#ΠΑΣΟΚ παντού.

Gepostet von Lauren O'Sullivanb am Samstag, 22. Juni 2019

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο ύμνος αυτός έχει τραγουδηθεί από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές της χώρας:

Η σωστή υποδοχή του ζευγαριού σε γάμο γίνεται έτσι,με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ.Παιδιά να ζήσετε και να κάνετε πολλά πολλά πασοκακια.#ΠΑΣΟΚ παντού.

Gepostet von Lauren O'Sullivanb am Samstag, 22. Juni 2019

Και ότι συνεχίζει να τιμάται από τους κληρονόμους του Ανδρέα:

Ελπίζουμε να μην τους ξέφυγε αυτή η πιο χορευτική εκδοχή για να το ρίξουν έξω μετά:

Μπορούν πάντως να ξαναπαντρευτούν το χρόνο για να ντυθούν στα πράσινα η νύφη κι ο γαμπρός, δεν υπάρχει λόγος για ημίμετρα πια.

Best of internet