Quantcast
THE STREAM

Όλο το «Πάτερ Ημών» κατέθεσε σε κόλλα εξεταστικής θεοσεβούμενος φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης

Όταν έχουν τελειώσει τα μεγάλα μέσα και γυρνάς στον Κύριο και Σωτήρα μας για το πολυπόθητο τάλιρο


THE NEWSROOM · 20 Ιουνίου 2019

Όλοι οι άνθρωποι που σπούδασαν έχουν ρίξει κι από ένα πιστόλι (ή και οπλοπολυβόλο, γιατί όχι) σε μάθημα – κατά κανόνα επειδή α) το προηγούμενο βράδυ είχε trash party β) και το διάβασμα συρρικνώθηκε στο σίγουρα επαρκές διάστημα των 7 λεπτών στο λεωφορείο. Εναλλακτικά, το β) έγινε συνειδητά αλλά το μαγικό κόλπο με την αντιγραφή από τον κολλητό δεν δούλεψε. Τέλος πάντων, όλοι παράτησαν μια κόλλα πιο λευκή από παραδοσιακό σπίτι στις Κυκλάδες και έφυγαν για φραπέ ή για το κρίσιμο τηλέφωνο με τη μάνα.

Πολλοί μάλιστα άφησαν κι ένα δωράκι στην κόλλα, από σχεδιάκι μέχρι χαϊκού, για να χαρεί και λίγο η ψυχούλα του εξεταστή πριν το βάλει στο αρχείο. Αποκλείεται να κουράστηκαν όμως όσο ένας θεοσεβούμενος φοιτητής του ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Κοζάνη, ο οποίος αποφάσισε να καταθέσει στην κόλλα ολόκληρη την προσευχή «Πάτερ Ημών», φυσικά με πολυτονικό επειδή ή είσαι Καντακουζηνός ή δεν είσαι.

Κάποιοι ασεβείς μπορεί να πιστέψουν ότι ο εν λόγω φοιτητής ίσως είχε την κρυφή ελπίδα ότι ο Ύψιστος θα παρέμβει και θα δώσει ένα ταλιράκι στο μάθημα «Υπολογιστικά Συστήματα», όμως εμείς πιστεύουμε πως πρόκειται απλά για ένα θαύμα:

Προφανώς θα είναι ο πρώτος φοιτητής που θα αναφέρεται στον εν τοις ουρανοίς Πατέρα μας όταν θα κρεμάσει το θριαμβευτικό πανό:

 

Best of internet