Quantcast
THE STREAM

Ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει 10 Year Challenge με το πρώτο δημόσιο διάγγελμα του από το 2009

Ο άνθρωπος που είχε περισσότερους κύκλους κι από τον Τάκη τον κυριλέ αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να τα πει χύμα


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2019

Κι όμως, κινείται. Όταν λίγο καιρό πριν σχολιάζαμε τις προφητείες μέσω proxy και τις δροσερές αποδράσεις αναψυχής του άρχοντα της πολιτικής και της ταβέρνας, Κωστάκη Καραμανλή, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το Θηρίο όντως έχει ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη 10 χρόνων στην οποία είχε πέσει, όμως όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε πολύ συνταρακτικές εξελίξεις, πολύ σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους γνωστούς Κύκλους Καραμανλή, οι οποίοι είχαν αναλάβει τα PR του πρώην πρωθυπουργού και ηγέτη της ΝΔ για μια δεκαετία περίπου, τους οποίους αναμεταδίδει η «Εστία», ο Κωστάκης της καρδιάς μας θα κάνει την πρώτη δημόσια παρέμβαση του από το 2009, με σκοπό να καλέσει τον δεξιό λαό να συσπειρωθεί πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το (σίγουρα πανηγυρικό) διάγγελμα αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη 26/6 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Καραμανλής θα βρεθεί για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στις Α΄ και Β΄εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να θυμηθούμε εδώ πέρα ότι το συγκεκριμένο #10 Year Challenge ξεκίνησε 10 χρόνια πριν, με την τελευταία εμφάνιση του Καραμανλή σε κομματικό βήμα. Αυτό ήταν στην ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίο του Άρεως το 2009, δύο μέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, τις οποίες κέρδισε ο Γιώργος «ΓΑΠ» Παπανδρέου.

Τέτοιες δόξες ζούσαμε τότε αγαπητές φίλες και φίλοι:

Επιτέλους, έρχεται η ώρα των κεντροδεξιών μερακλήδων:

 

Best of internet