Quantcast
THE STREAM

Εισβολή στο Instagram του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη έκαναν Τούρκοι influencer

Άλλη μια προκλητική παραβίαση της εθνικής social media κυριαρχίας της χώρας μας από τους απέναντι πωλητές Herbalife


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2019

Μπορεί όσοι προειδοποίησαν γι’αυτές να συκοφαντήθηκαν από τους γραικύλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων (δηλαδή εμάς αγαπητές φίλες και φίλοι), όμως οι Τουρκικές παραβιάσεις στο Instagram είναι 666% πραγματικές και μπορούν εύκολα να βάλουν φωτιά στο εύφλεκτο τοπίο των social media της Ανατολικής Μεσογείου. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά οι εχθροί του Γένους δεν περιορίστηκαν στα προφίλς της Κόνι Μεταξά και της Ευαγγελίας Αραβανή, αλλά έκαναν ντου στον λογαριασμό του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Όπως όλα δείχνουν, η έφοδος των Τούρκων χάκερς στέφθηκε από επιτυχία, καθώς το προφίλ του υφυπουργού έχει γεμίσει από όχι ακριβώς μετριοπαθείς εικόνες, όπως έναν μπρατσωμένο στρατιώτη που παίζει με έναν τσολιά και έναν χάρτη της Τουρκίας που σταματάει κάπου στη Λάρισα. Περιλαμβάνονται επίσης κάποια πολεμικά πλοία, το οποία μάλλον δεν ανήκουν στην εθνική ομάδα της ιστιοπλοΐας.

Το δε Υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση επί του θέματος μέσω της γενικής γραμματείας αθλητισμού:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός Instagram του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη έχει παραβιαστεί από Τούρκους χάκερς. Μέχρι να καταστεί εφικτή η ανάκτησή του λογαριασμού μη λαμβάνετε υπόψιν σας τις αναρτήσεις.»

Η δε εικόνα του προφίλ του κ. Βασιλειάδη είναι κάπως έτσι, αν έχετε την απορία:

Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας εμείς πάντως, πιστεύουμε ότι ένα ειδικά εκπαιδευμένο μάχιμο κομάντο με αρχηγό τη Δέσποινα Καμπούρη θα μπορέσει να ανακτήσει τα χαμένα εδάφη.

Best of internet