Quantcast
THE STREAM

Eισιτήρια του μετρό πουλά οραματιστής εντερπρενέρ της Θεσσαλονίκης

Εφόσον έχουν γίνει τα εγκαίνια μπορούμε να πουλάμε και εισιτήρια, στην Ελλάδα όλα είναι πιο μπροστά από οπουδήποτε


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2019

Πανέτοιμη δείχνει η Θεσσαλονίκη να υποδεχτεί το νέο στολίδι των συγκοινωνιών της. Ακόμη κι αν το ίδιο το μετρό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες προπαρασκευαστικές ενέργειες: Έχουν γίνει τα πρώτα γκραφίτι στα τρένα, έχουν γίνει τα εγκαίνια στο γιαπί που είναι το πιο βασικό (και μετά κι άλλα εγκαίνια με Πανίκα Ψωμιάδη) ενώ πολύ πιθανόν να μπήκε και η πρώτη βόμβα, αν πιστέψουμε μια σχετική ανακοίνωση της ομάδας «Τυφλοπόντικες».

Πέρα από όλα τα υπέροχα ποδαρικά που έχουν γίνει όμως, οι Σαλονικείς φαίνεται πως είναι όντως κοντά στο να ζήσουν για λίγο σαν πρωτευουσιάνοι, καθώς έχουν ήδη δει έτοιμο τον σταθμό «Συντριβάνι» και το περασμένο Σαββατοκύριακο είδαν επίσης για πρώτη φορά τον σταθμό «Ευκλείδης». Αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν που σήμανε και την ώρα των εντερπρενέρ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους επιχειρηματίες της πόλης θέλει να δηλώσει ήδη βροντερό «παρών!» στην προοπτικά κερδοφόρα αγορά εισιτηρίων. Πριν λοιπόν ξεκινήσει το πρώτο τρένο έβαλε την ταμπέλα στο κατάστημα του, με σκοπό να κατοχυρώσει το κομμάτι της πίτας που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο:

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως το οραματικό του βήμα έχει σοβαρό ανταγωνιστή στο παρελθόν, όταν ο κόσμος πλήρωνε για χρόνια διόδια για να μετακινηθεί με τον μισοτελειωμένο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών.

Best of internet