Quantcast
THE STREAM

Ο Πάκης Παυλόπουλος που αράζει με Μελάνια Τραμπ και Βασίλισσα Ελισάβετ είναι το τρελό παρεάκι της εβδομάδας

Μια πραγματικά ανίκητη αρμάδα αντάξια αυτής του 1944 σχηματίστηκε στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας, με αρχιστράτηγο τον Πάκη Παυλόπουλο


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2019

Την παράσταση, ακόμη και σε μάζωξη με ηχηρές διεθνείς συμμετοχές, κατάφερε να κλέψει ο Προκόπης «Πάκης» Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γνωστός και ως «ο άνθρωπος που σκούριασε νωρίς», παραβρέθηκε στην σημερινή εκδήλωση για την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία, στις 6 Ιουνίου 1944, η οποία έγινε στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας και για άλλη μια φορά έκλεψε την καρδιά του κοινού.

Συνυπολογίζοντας το ειδικό βάρος του μεγάλου ανδρός, η διοργάνωση τον έβαλε να κάτσει στην πρώτη σειρά των επισήμων με τους μεγαλύτερους αστέρες της εκδήλωσης: Τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την σύντροφό του Μελάνια, την Άνγκελα Μέρκελ και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, ο Πάκης κέρδισε το θαυμασμό του κοινού με το σπινθηροβόλο βλέμμα του, το αγέρωχο παράστημά του και το αλαβάστρινο προφίλ του, όχι ότι το είπε κάποιος δηλαδή, απλά είμαστε σίγουροι ότι έτσι έγινε.

Mπορείτε να δείτε και μόνοι σας, αν δεν το πιστεύετε:

Αυτή η άπιαστη χάρη στο χειροκρότημα:

Αυτό το χαμόγελο – συντριβάνι πολιτικής σοφίας:

Αυτό το μαλλί που ακόμη κι ο ίδιος ο Ντόναλντ θα φθονούσε:

Αυτό το σημείο όπου ο Πάκης κοιτά με μια ελαφριά ζήλεια το καπέλο της βασίλισσας:

Αυτή η εκπληκτική πόζα για το λεύκωμα της Γ’ Γυμνασίου:

Για την ιστορία, ο Πάκης έδωσε και γραμμή εκτός από το να διδάσκει με την πόζα του:

«Η επέτειος της Απόβασης στη Νορμανδία μας διδάσκει το χρέος να υπερασπιζόμαστε, στο διηνεκές, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, από τους κάθε είδους εχθρούς του, που επιχειρούν να το κατεδαφίσουν.»

Σχετικά με τους σημερινούς εχθρούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, ε τους γάζωσε κι αυτούς:

«Δεν θα περάσουν. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παρεμποδίσουν την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, δεν θα τους επιτρέψουμε να απειλήσουν την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.»

 

 

Best of internet