Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ θα είναι η Δασκάλα απο το Κωλοκοτρονίτσι, Σοφία Μουτίδου

Μετά τον Χάρη Ρώμα στο πλευρό του Πατούλη, το Κολοκοτρωνίτσι επανέρχεται στην πολιτική επικαιρότητα με μια ακόμη υποψηφιότητα


THE NEWSROOM · 4 Ιουνίου 2019

Ένα πανίσχυρο άσο ετοιμάζεται να τραβήξει από το μανίκι της η Φώφη Γεννηματά, σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες του ΚΙΝΑΛ στο δεύτερο γύρο. Όπως επιβεβαίωσαν και οι εκλογές που ζήσαμε τις δύο προηγούμενες Κυριακές, η τελευταία τάση της μόδας είναι να βγάζεις υποψήφιους από την σόου μπιζ, οπότε η Φώφη αποφάσισε να ακολουθήσει τη νικηφόρα γραμμή Πατούλη, σερβίροντας μας την υποψηφιότητας μιας εμβληματικής φιγούρας του Κολοκοτρωνιτσίου.

Μιλάμε για την Κυρά Δασκάλα του «Καφέ της Χαράς», κατά κόσμον Σοφία Μουτίδου, η οποία ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR. H κ. Μουτίδου διευκρίνισε πως ξεκινά ευθύς αμέσως την προεκλογική της εκστρατεία, διεκδικώντας μια θέση στον ήλιο και στην Βουλή από την Α’ Θεσσαλονίκης.

Υπάρχει ένα μικρό θεματάκι βέβαια, καθώς όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους τρολάρισμα:

«Ξεκινάω προεκλογική εκστρατεία γιατί είμαι υποψηφία στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ. Τώρα θα ξεκινήσω (…) Το αστείο της υποθέσης είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω ‘Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης‘ και μου λένε ‘Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες!‘. Δεν με πίστευε ο κόσμος! Δεν το έχω επικοινωνήσει.»

H εκλεκτή της Φώφης τόνισε επίσης ότι είναι και λίγο μια προδομένη αριστερή, άρα ότι πρέπει για ΚΙΝΑΛ:

«Λόγω της έλλειψης πόρων θα είναι μία πολύ τυπική εκστρατεία, για να μάθει ο κόσμος ότι κατεβαίνω. Ο κόσμος με ξέρει, έχω ένα μεγάλο αβαντάζ (…) Είμαι λίγο μια αριστερή, που νιώθω μια ελαφριά προδοσία από την αριστερά που προερχόμουν και είπα εδώ αν βγω θα είμαι πολύ ελεύθερη.»

Δείτε το βίντεο:

Στην ως τώρα καριέρα της, η γνωστή ηθοποιός μας έχει χαρίσει μερικές στιγμές βγαλμένες από ταινία του Ταρκόφσκι, αλλά αν ο μεγάλος σκηνοθέτης είχε και Χάρη Ρώμα:

Έκτοτε βέβαια η Σοφία Μουτίδου έκανε στροφή στην καριέρα της, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε youtuber. Από το κανάλι της η δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου ασχολείται με θέματα επικαιρότητας:

Και όχι μόνο:

Είναι κρίμα που το Ποτάμι δεν θα κατέβει στις εκλογές, καθώς είναι κατά τη γνώμη μας το ιδανικό κόμμα για να κατεβάσει Μανωλάκη:

Best of internet