Quantcast
THE STREAM

Απόστολος Γκλέτσος: «Δε θα έχουμε πατρίδα και χώρα με Κούλη, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ»

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας έχασε τη μάχη της περιφέρειας αλλά έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του για αύριο (και είναι και large)


THE NEWSROOM · 3 Ιουνίου 2019

Δεν τα κατάφερε τελικά να επικρατήσει στην μάχη της Στερεάς Ελλάδας ο Απόστολος Γκλέτσος, παρότι πολέμησε γενναία στην προεκλογική περίοδο (και ως έφιππος από τη μηχανή του) ως ο εκλεκτός των ΑΝΕΛ. Ο δήμαρχος Στυλίδας έχασε τελικά την πρωτιά από τον Νεοδημοκράτη υποψήφιο Φάνη Σπανό, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια παρ’όλα αυτά, επειδή είναι ψυχάρα.

Πιο συγκεντρωμένα, ο Απόστολος πήρε 47,7% κόντρα στο 52,3% του Φάνη Σπανού. Ο Γκλετσος πάντως τελικά βγήκε περιφειαρχότερος του περιφερειάρχη, αν κρίνουμε από τη δήλωση που έκανε όταν πήγε στο εκλογικό τμήμα του αντιπάλου του, όπου υποσχέθηκε σε «ναι σε όλα»:

«Βάζουμε πλάτη, δεν θέλουμε καρέκλα ούτα καρεκλίτσα, θα λέμε a priori ναι σε όλα τα έργα, ναι από τώρα

Ο άνθρωπος που ανέβαζε τις μπάρες δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει ένας πολύ μεγαλύτερος οχτρός εκεί έξω, ο οποίος μπορεί κυριολεκτικά να μας εξαφανίσει ως έθνος που υπάρχει τόσα εκατομμύρια χρόνια. Μιλάμε φυσικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο «δε θα έχουμε πατρίδα και χώρα», σύμφωνα με τον φιναλίστ των εκλογών, ο οποίος βγήκε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση μετά από τα συμπεράσματα που έβγαλε για το μέλλον του τόπου (και πιθανώς τον εκλογικό κουβά):

«Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Κάνω έκκληση σε Σημίτη και Γεννηματά, στον έμπειρο και σωστά τιμωρημένο Τσίπρα, στον Κουτσούμπα να δώσουν επιλογές στο λαό. Δεν είναι επιλογή ο Μητσοτάκης.

Προς Θεού, Προσέξτε! Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι…»

Δείτε το βίντεο:

Μην τον αναγκάσετε να βγει αντάρτης στα βουνά της Στερεάς, το ξέρετε ότι μπορεί να το κάνει:

 

 

Best of internet