Quantcast
THE STREAM

ΠΛΟΚ έριξε το Ιnstagram στο προφίλ της 22χρονης που έκανε ντου στον τελικό του Champions League

Στον κουβά πήγαν τα δύο ολόκληρα εκατομμύρια followers που κέρδισε η Kinsey Wolanski


THE NEWSROOM · 3 Ιουνίου 2019

Άδοξο τέλος είχε η ήδη legendary έφοδος της 22χρονης Kinsey Wolanski, η οποία έγινε διάσημη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βράδυ του Σαββάτου όταν κατάφερε να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Champions League. Ο σκοπός της βέβαια δεν ήταν απλά 15 δευτερόλεπτα διασημότητας για αυτή την εκδοχή του Jimmy Jump με στολή μόνο ένα μαγιό – η Wolanski είχε σκοπό να διαφημίσει το site του φίλου της και διάσημου YouTuber, Vitaly Zdorovetskiy.

Η ίδια η 22χρονη δεν είναι και καμιά αρχάρια, αλλά professional στα media, καθως στο βιογραφικό της έχει δουλειά στην βιομηχανία πορνό και φωτογραφήσεις για κάμποσα περιοδικά όπως τα Maxim και Sports Illustrated. Η Wolanski πλέον συνεργάζεται επαγγελματικά με τον Zdorovetskiy, ο οποίος τρέχει ένα site και ένα κανάλι YouTube, ενώ είχε μπουκάρει και ο ίδιος στον τελικό του Μουντιάλ του Ρίο το 2014.

Αυτή ήταν η κούρσα της Wolanski, η οποία έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις:

Κι όταν λέμε καταλυτικό το εννούμε, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς τσεκάροντας κανείς πως άλλαξε το traffic του site τους μετά την έφοδο:

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι τους κέρδισε μέσα σε δευτερόλεπτα 350 χιλιάδες followers στο Instagram, ενώ το Instagram της ίδιας της Wolanski κέρδισε 2 εκατομμύρια followers:

To ίδιο το Instagram ίσως να μην ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τις μεθόδους marketing του ζεύγους, καθώς έκτοτε ο λογαριασμός της 22χρονης έχει κλείσει, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε με απόφαση του Instagram ή επειδή χακαρίστηκε. Η οποία προφανώς ζει ένα δράμα από τότε:

To Instagram του Zdorovetskiy πάντως συνεχίζει να δουλεύει κανονικότατα:

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Wolanski δεν άξιζε κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα ο τελικός ήταν τόσο βαρετός που πολύ πιθανόν να αξίζει να της απονεμηθεί ο τίτλος του MVP του αγώνα ή κάτι τέτοιο.

 

 

 

Best of internet