Quantcast
THE STREAM

Κυριάκος Βελόπουλος: «Πονάτε επειδή τα χειρόγραφα είναι αληθινά και εγώ είμαι βυζαντινολόγος»

Δεν τα παρατάει έτσι εύκολα ο μεγάλος πλασιέ κεραλοιφής, θα περάσουν πάνω από το πτώμα του για τα χειρόγραφα


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2019

Εμείς οι Έλληνες γενικά δεν τα παρατάμε έτσι εύκολα, και πιο Έλληνας από τον Κυριάκο Βελόπουλο δε γίνεται, όπως όλοι ξέρουμε. Το δεύτερο από τα πνευματικά παιδιά του Γιώργου Καρατζαφύρερ που ακολουθεί επιτυχημένη καριέρα τηλεπωλητή και πολιτικού ταυτόχρονα είναι και επίσημα ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση» του, με αποτέλεσμα κάποιοι νεοταξίτες haters να του την πέσουν για την επιτυχημένη καριέρα του ως πλασιέ βιβλίων.

Ναι, κάποιοι πονάνε, όπως ήταν αναμενόμενο:

Παρότι ο Κυριάκος της καρδιάς μας έχει σαν μεγάλο χιτ τις κεραλοιφές του, ο Βελόπουλος δηλώνει και αποκλειστικός κάτοχος (στον κόσμο) μερικών επιστολών του Ιησού Χριστού του ιδίου. Τις οποίες φυσικά και μοιράζεται μαζί μας έναντι ενός ελάχιστου αντιτίμου, περασμένες σε ένα πολύ πρακτικό σπιράλ:

Δεδομένου του ότι οι αντίχριστοι τόλμησαν να θίξουν μέχρι και την τριχόπτωση του Κ. Βελόπουλου, θα ήταν τελείως απίθανο να αφήσουν ήσυχα τα βιβλία τα οποία προσφέρει στον κόσμο ο Έλληνας – πολιτικός – εντερπρενέρ. Χρειάστηκε η επέμβαση του ίδιου του Βελόπουλου, ο οποίος τάπωσε έναν δημοσιογράφο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έτσι για να περάσει η ώρα.

O διάλογος πήγε ως εξής:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ. Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία.

Δείτε το βίντεο:

Μιλώντας δε στο ραδιόφωνο του News 24/7, είπε και κάτι ακόμη:

«Ως ιστορικός αρχαιολόγος λέω πως πρέπει να πάτε στη Μονή Διονυσίου και να δείτε αν υπάρχουν αυτά τα χειρόγραφα. Είναι χειρόγραφα της Μονής Διονυσίου στο Άγιο Όρος, χειρόγραφο δε σημαίνει πως το έγραψα εγώ ο ίδιος.

Ως δημοσιογράφος πήγα στη βιβλιοθήκη εκεί, είδα τα χειρόγραφα αυτά μπροστά μου, δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος. Χειρόγραφα είναι οι περγαμηνές. Δε σημαίνει πως τα έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς, οι ημιμαθείς το πιστεύουν αυτό, όποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής.

Να μας έχει καλά η Παναγιά. Πιστεύω, δεν είμαι θρησκόληπτος

Στο παλιότερο βίντεό του βέβαια λέει το εξής:

«Eχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος, θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολή του ίδιου του Θεού μας.»

Εμείς πιστεύουμε τον Βελόπουλο πάντως, θα τους κάνει όλους κεραλοιφή με την ευχή της Παναγίας και του Βλαδίμηρου Πούτιν.

 

Best of internet