Quantcast
THE STREAM

Δυναμίτης έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης με 4500 σταυρούς στο Περιστέρι

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος με τον οποίο κατέβηκε βγήκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2019

Με μεγάλη επιτυχία κατάφερε τελικά να δυναμιτίσει το πολιτικό κλίμα του Περιστερίου ο λαϊκός βάρδος Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τράβηξε πάνω του πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας, όταν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος του Σαντάμ Χουσεΐν των Δυτικών Προαστίων, Ανδρέα «Πάχα» Παχατουρίδη. Τελικά ο ένας έφερε γούρι στον άλλο, καθώς ο Παχατουρίδης εξελέγη για 5η (πέμπτη) φορά δήμαρχος Περιστερίου, με το ποσοστό που έπιασε αυτή τη φορά να αγγίζει το 75% – πιο συγκεκριμένα έπιασε το 74%, κερδίζοντας 33 έδρες και ξεπερνώντας κατά 12 μονάδες σχεδόν το ποσοστό της προηγούμενής του θητείας (62,25%).

Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα !Μετά από 10 χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος , χαρούμενος και είμαι δίπλα σου !Καλή μας επιτυχία 🙏🏻

Gepostet von Giorgos Tsalikis / Γιώργος Τσαλίκης am Sonntag, 24. Februar 2019

Μέσα σε αυτή την τρελή κούρσα που θα έκανε και τον συνονόματο Ανδρέα Παπανδρέου να ζηλέψει, ο Γιώργος Τσαλίκης σάρωσε και ο ίδιος, καθώς εκλέχθηκε δεύτερος (μετά τον Τάσο Θεοδωράκο) στον δήμο με 4.552 σταυρούς. Με το ποσοστό του ενθουσιάστηκε και ο ίδιος, αν κρίνουμε από τη δημοσίευσή του στο Instagram, όπου μιλά για την «απίστευτη εμπειρία» που έζησε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης:

«Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά! Oλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο, για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο, πιο πετυχημένο, ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας. Τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο, που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74%, που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά… Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική…»

View this post on Instagram

Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία ! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός , τίμιος , ειλικρινής , αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά ! Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο , για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο , πιο πετυχημένο , Ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας . Τον Ανδρέα Παχατουρίδη . Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστερι , έναν από τους μεγαλυτερους δημους της Ελλαδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο , που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74% , που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά !!! Είδα το δήμαρχο μας συγκινημένο , τα παιδιά του , την οικογένεια του να στέκεται με σεμνότητα ,χαρά και συγκίνηση στι πλευρό του (όχι μόνο σήμερα … ΠΑΝΤΑ !!!) Τον κόσμο να καμαρώνει ,να χαίρεται και να γιορτάζει για τον Ανδρέα του , τους συνυποψήφιους μου ,τους αντιδημαρχους να είναι τόσο χαρούμενοι , τους συνεργατες του δημάρχου και όλους όσους δουλέψανε σκληρά ,εθελοντικά να αισθάνονται δικαίωση και ευτυχία .. Με θυμάμαι σε κάποια στιγμή αγκαλιά με το Βασίλη το Μπετση να κλαίμε γιατί νιώσαμε βαθιά μέσα μας συγκίνηση για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει να αγγίξει τις καρδιές όλων μας , να μας εμπνέει , να μας ενώνει ,να μας διδάσκει ηθος και ευπρέπεια σε κάθε του βήμα .. Μπράβο Δήμαρχε μας ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ στο μεγαλείο της ! Σ αγαπώ και είμαι δίπλα σου ♥️ _____ Όσον αφορά τα παρα πολλά μηνύματα σας που με τόση αγάπη και ενδιαφέρον με ρωτάτε τι γίνεται με τη δική μου εκλογή, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δε μπορώ να πω κάτι πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα , αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική … @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Του Τσαλίκη του τα έσκασε τόσο πολύ η συγκίνηση που έκανε και δεύτερο ποστ, αποθεώνοντας ακόμη περισσότερο τον μεγάλο ηγέτη Πάχα:

View this post on Instagram

Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο .. 1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστερι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω ! ♥️ @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Γενικά, τον έχει κάνει Θεό, όπως εδώ και με Πέγκυ Ζήνα:

Βρες κάποιον να νιώθει για σένα όπως αυτός ο δημοτικός σύμβουλος για τον δήμαρχό του:

Best of internet