Quantcast
THE STREAM

Βρωμόξυλο μεταξύ υποψήφιων, ψήφους με άλογο και ψήφο με νυφικό είχε το μενού των εκλογών

Εξαιρετικά πλούσιο ήταν το θέαμα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, εκτός από τις θεαματικές πολιτικές εξελίξεις


THE NEWSROOM · 27 Μαΐου 2019

Τέτοιες επεισοδιακές εκλογές όπως οι χτεσινές φυσικά και δε θα μπορούσαν να περάσουν χωρίς διάφορα υπέροχα περιστατικά, από αυτά που κάνουν τη ζωή μας πιο spicy. Για την ακρίβεια σκηνικάκια είχαμε σε όλη την Ελλάδα – από την Αργολίδα ως την Αχαΐα και μετά ως τη Θεσπρωτία.

Αναλυτικά λοιπόν, το μενού περιλάμβανε:

Ένα εκλογικό μπερντάχι ξύλο μεταξύ δημοτικών συμβούλων στην εξωτική Ηγουμενίτσα

Για την ακρίβεια, είχαμε μια κλωτσοπατινάδα στην περιοχή Νέα Σελεύκεια στην Ηγουμενίτσα μεταξύ ενός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και του πατέρα ενός άλλου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, η οποία ξεκίνησε από λογομαχία και κατέληξε σε ξεμάλλιασμα. Για την ακρίβεια, ο ένας καταγγέλει ότι ο άλλος επιστράτευσε και τα μηχανοκίνητα στην επίθεσή του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τουλάχιστον, ο αντίπαλός του έπεσε πάνω του με το μηχανάκι (!).

Τελικά, ο άνθρωπος που βίωσε τη σύγκρουση με το μηχανάκι χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για ράμματα. Ο επόμενος γύρος του ντέρμπι θα είναι στο δικαστήριο, καθώς οι δύο άνδρες αναμένεται να το ρίξουν στις μηνύσεις.

Δύο έφιππες ασκήσεις εκλογικών δικαιωμάτων

Κυριολεκτικά το ιππικό ήρθε σε ένα εκλογικό τμήμα του Ναυπλίου, όταν δύο ντόπιοι αγρότες αποφάσισαν να πάνε να ψηφίσουν καβάλα στα άλογά τους. Αυτή την εικόνα είδαν οι παρευρισκόμενοι στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων:

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οι δύο ιππότες των Ευρωεκλογών ήταν οι Αριστείδης Τσιρίκος και Άγγελος Χουντάλας, οι οποίοι προσερχόμενοι στις κάλπες με τα άλογά τους κατάφεραν να φέρουν λίγη από την ψυχή του γνωστού φίλου του ευγενούς αυτού ζώου, κυρίου Αυγολέμονου στην εκλογική διαδικασία:

Και ένα γάμο, έτσι για τη φάση

Δεν είχε μόνο κηδεία η χτεσινή μέρα, αγαπητές φίλες και φίλοι, αν κρίνουμε τουλάχιστον από ένα περιστατικό στο χωριό Φαραί της Αχαΐας. Είχε κι ένα (τουλάχιστον) γάμο, ο οποίος έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους του είδους του επειδή οι νεόνυμφοι Κώστας και Δήμητρα πήγαν να ψηφίσουν ντυμένοι με κοστούμι και νυφικό, αμέσως αφότου παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους:

Δε γνωρίζουμε αν τους βάφτισε το παιδί κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ελπίζουμε όχι δηλαδή.

(πηγή)

 

Best of internet