Quantcast
THE STREAM

Καλαμάτα: Iσοπέδωσαν περίπτερο της Χρυσής Αυγής με αφίσα του Παπαδόπουλου

Κάποιοι ενθουσιώδεις οπαδοί της Χρυσής Αυγής και του Παπαδόπουλου λογικά ήταν αυτοί που μετέτρεψαν περίπτερο και αφίσα σε αδρανή υλικά


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2019

Μία πολύ ξαφνική διακοπή υπέστη η καριέρα ενός εκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στην πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά. Το περίπτερο της ναζιστικής οργάνωσης στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας για τις περιφερειακές εκλογές (με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο») κατεδαφίστηκε χτες στις 3 τα ξημερώματα από αγνώστους, οι οποίοι ίσως προχώρησαν στην πράξη τους από τον ενθουσιασμό που ένιωσαν βλέποντας τις αφίσες του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου με τις οποίες ήταν διακοσμημένο.

Οι αφίσες του πιο επιφανούς από τους χουντικούς ήταν μάλιστα πλαισιωμένες από το λιτό, δωρικό, απέριττο σύνθημα «Ζεις μες τις καρδιές μας». Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο messinialive.gr οι άγνωστοι κατεδαφιστές φρόντισαν να σκίσουν και τις αφίσες με τον Παπαδόπουλο, εκτός από την ολοκληρωμένη διάλυση του περιπτέρου που πραγματοποίησαν.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ένα τουλάχιστον πολιτικό κόμμα είχε πάει στον εισαγγελέα για να ζητήσει να φύγει το περίπτερο της ναζιστικής οργάνωσης. Οι δε υπεύθυνοι του συνδυασμού πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για να καταγγείλουν το γεγονός.

Προφανώς αυτοί που πήγαν στην Αστυνομία ήταν σίγουροι ότι δεν είναι καταζητούμενοι οι ίδιοι για κάποια από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, μπορεί και όχι βέβαια, προχωράμε.

Best of internet