Quantcast
THE STREAM

Δωδεκαθεϊστές την πέφτουν στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έγραψε «γαμήθηκε ο Δίας» σε σποτάκι του

Ανεξάντλητες φαίνεται πως είναι οι αφορμές για θρησκευτικό πόλεμο στην Ελλάδα του 2019


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2019

Αν μας λέγατε πριν λίγο καιρό ότι βιώναμε δεύτερη σύγκρουση με πρωταγωνιστές τους πιστούς του Δία φαίνεται μέσα σε ένα εξάμηνο θα δυσκολευόμασταν πολύ να το πιστέψουμε, όμως όπως όλα δείχνουν, και το δωδεκάθεο μπορεί να κάνει θαύματα. Ευτυχώς για τους Έλληνες δωδεκαθεϊστές, το νέο battle παρέμεινε μάχη στα λόγια, σε αντίθεση με την επίθεση που είχαν δεχτεί από Χριστιανοταλιμπάν στην Ελευσίνα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

Πως φτάσαμε όμως ως εκεί; Την ευθύνη για την οργή των Δωδεκαθεϊστών, (ή Ελλήνων Εθνικών, όπως αυτοσυστήνονται) έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθώντας να πιάσει το πνεύμα της εποχής και να κάτσει με τη νεολαία, ενσωμάτωσε σε σποτάκι του την φράση που φαίνεται παραπάνω, η οποία για το Πανελλήνιο έχει συνδεθεί με τον πιο διάσημο κάγκουρα της Ηλείας και την φράση «θα φρίξει το σκυλί»:

Αυτό ήταν το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, με 3 θαυμαστικά στον τίτλο για να πιάσει και το πιο ώριμο κοινό:

Όπως καταλαβαίνετε, η προσβολή κατά του boss των θεών δε θα μπορούσε να περάσει έτσι για τους Έλληνες Εθνικούς. Με ανακοίνωση τους δίκασαν άμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας στο κυβερνόν κόμμα πως σε καμία περίπτωση δε θα έβγαζε σποτάκι που να ήταν η σειρά της Παναγίας να γραφτεί σε μπλοκάκι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

Επιστολή 368 / 17 Μαϊου «2019»

Προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ

Κύριοι,

Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα… «γαμήθηκε ο Δίας»!

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβάιως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Γιατί ο Ιησούς είναι αγάπη, αλλά ο Δίας δεν είναι, όποτε αντε μη φάτε κανένα κεραυνό και ψάχνεστε ασέβαστοι.

Best of internet