Quantcast
THE STREAM

Τσακαλώτος: Είμαι κομπλέ με τον αρραβώνα της Γιόχανσον γιατί θέλω το καλό της

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο μεγαλόψυχος stalker του κόσμου, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2019

«50 αποχρώσεις του Κριντζ» μπορεί να ονομαστεί από τώρα το μελλοντικό ντοκιμαντέρ για τη μίνι ψύχωση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τη σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία (ψύχωση) μας έχει ήδη δώσει το σκηνικό από γιαπωνέζικο θρίλερ που ήταν η μπλούζα του Τσακαλώτου, στην οποία είχε τον εαυτό του αγκαζέ με τη Σκάρλετ. Παρότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεχάσουμε το υπέροχο αυτό σκηνικό υπουργικού stalking, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θεώρησε σωστό να μας το υπενθυμίσει κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας.

Η αφορμή γι’αυτό ήταν ο τρίτος αρραβώνας της ακούραστης Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει με τίποτε την πίστη της στους άντρες. Το καλό είναι πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το πήρε θετικά και δεν κάνει ζήλιες, παρά το κόλλημα που έχει φάει μαζί της.

Όπως είπε συγκεκριμένα:

«Ανακοινώθηκε ότι η Σκάρλετ Γιαχάνσεν έχει πάλι αρραβώνα, το λέω γιατί η αριστερά δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες και πάντα θέλουμε το καλό του άλλου!»

Δείτε το βίντεο:

Άλλωστε είναι γνωστό από το γνωστό κι αγαπημένο κεφάλαιο του μεταπολιτευτικού πολιτισμού του Σταύρου Τσιώλη πως οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς από έρωτα εκπέσαν:

Best of internet