Quantcast
THE STREAM

Σάρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο debate που έστησε και συμμετείχε μόνος του

Ο Ζορό της καρδιάς μας έστησε την πιο Κρίκος Κρίκου αυτοσχέδια προεκλογική φάση και κέρδισε κιόλας


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2019

Αδυσώπητα συνεχίζει να σφυροκοπά τους πολιτικούς τους αντιπάλους ο τιτάνας Πανίκας Ψωμιάδης, ακόμη κι αν αυτοί δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη. Ο μεγάλος άρχοντας της σαλονικιώτικης πολιτικής σκηνής έχει αποδειχτεί απίστευτα εφευρετικός (1234) στο να μας μη μας αφήσει να ξεχάσουμε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος, όπως με το υπέροχο βίντεο που η γλυκιά λαϊκοδεξιά φυσιογνωμία του υποχωρεί για μια στιγμή, προκειμένου να πεταχτεί ο Terminator που θα θερίσει όσους ρυπαίνουν την πόλη.

Με αυτά και με αυτά, ήταν σαφές πως ο Ζορό είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε ζόρικο (no pun intended) εμπόδιο, όπως ότι κανένας δεν φαίνεται να ψήνεται να τον καλέσει σε debate. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον κάθε φλώρο να σε καλέσει σε debate όμως αν μπορείς να κάνεις ένα μόνος σου και φυσικά αυτό ακριβώς έκανε ο Παναγιώτης μας: Έστησε ένα αυτοσχέδιο, το οποίο είχε σαν θέμα το «Γνωρίζεις τη Θεσσαλονίκη;».

Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος κατάφερε να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις, καθώς είχε την τύχη αναφέρονται σε περιόδους που ήταν στα μέσα και στα έξω της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης. Το αποκορύφωμα είναι στο φινάλε, όπου ο Πανίκας εξεγείρεται απέναντι σε μια random  εθνομηδενίστρια η οποία προσπάθησε να πει ότι ποτέ δεν γίνονταν εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεγαλέξανδρου.

Με αυτά δεν παίζουμε, κυρία μου:

Δίδαξε τους μπαλίτσα Ζορό της καρδιάς μας:

 

Best of internet