Quantcast
THE STREAM

Ο ΥΠΟ παίρνει το ΚΤΕΛ και σκάει στο τελευταίο επεισόδιο Τρία Μούτρα Late Night

Η πιο funky cobra της ελληνικής μουσικής σκηνικής έρχεται να μας διδάξει πράγματα για το «ΜΑΜΑ», το σύμπαν και τα πάντα


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2019

Όσο κι αν το πάλεψε η καλύτερη – χειρότερη τριάδα παρουσιαστών της Μεσογείου να γκρουβάρει σε προηγούμενή της εμφάνιση τα αποτελέσματα ήταν μέτρια. Αποφάσισε λοιπόν να μάθει από τους καλύτερους, και το αποτέλεσμα ήταν ΑΜΑΖΙNG:

Οκ, πιθανώς όχι και τόσο, όμως η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα είναι ότι  οι τρεις Μυθοφύλακες της καρδιάς μας, ο Λιάγκας των φτωχών Βαγγ, Χρήστος Κιούσης των πλουσίων Μπιλ και Τσαγκ ξαναχτυπά με το τελευταίο επεισόδιο του το πιο φαντασμαγορικά μέτριου Late Night Show του ελληνικού Ίντερνετ, πάντα με τη στήριξη της αγαπημένης μας μπύρας. Κι επειδή το Τρίο Παλτό όχι απλά ζορίζεται να βγει με 200 στη στροφή, αλλά μάλλον προτιμά εξαρχής να πάει με το ΚΤΕΛ, είπαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του πλέον αρμόδιου:

Μαζί μας αυτή τη φορά έχουμε τον Υποχθόνιο – ΥΠΟ – ΥΠΟΚΟΜΠΡΑ – Funky Cobra – ΥΠΟΤΕΣΛΑ Τάσο Καρακώστα, τον άρχοντα της Capital και μύστη και των καρτέλ και των ΚΤΕΛ για να μας μιλήσει για την καταγωγή του «ΜΑΜΑ», της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους. Και για να δείξουμε πολλά close up στο υπέροχο μαλλί του, επίσης.

Ως συνήθως, εκτός από τον καλεσμένο, η εκπομπή που μας προσφέρει με στοργή η αγαπημένη μας μπύρα περιλαμβάνει τις πιο 420 ειδήσεις της βδομάδας, εκλεκτό basic σχολιασμό επικαιρότητας και ό,τι άλλα καλούδια χρειαζόσασταν πάντα, ακόμη κι αν δεν το γνωρίζατε:

Και μην ξεχνιόμαστε, η φάση είναι Σόρομο και μόνο Mythos.

 

Best of internet