Quantcast
THE STREAM

Έφυγε από τη ζωή η Grumpy Cat, η πιο τσαντισμένη γάτα που γνώρισε το Ίντερνετ

Το τετράποδο με το πιο ANGERY βλέμμα στον κόσμο έφυγε για να εκνευρίζεται κάπου άλλου από τα πάντα


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2019

Έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες του έχασε σήμερα το παγκόσμιο Ίντερνετ φίλες και φίλοι και όχι, δε μιλάμε για κάποιον software engineer ή developer ή έστω τον Ιωάννη Τσιλιγγίρη. Μπορεί από το διαδίκτυο να έχουν περάσει εκατοντάδες εκατομμύρια γάτες, μία μουτρωμένη αντιπρόσωπος του είδους που κατάφερε να μπει στην καρδιά μας και στα memes μας για πάντα έφυγε από τη ζωή: Δυστυχώς φίλες και φίλοι, η Grumpy Cat δεν είναι πια μαζί μας.

Όπως μας ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες της μια δήλωσή τους, η μόνιμη κατσούφα γάτα από την Αριζόνα των ΗΠΑ, της οποίας το κανονικό όνομα ήταν Tardar Sauce, πέθανε την Τρίτη σε νεότατη ηλικία μόλις 7 ετών λόγω επιπλοκών από μια πρόσφατη ουρολοίμωξη. Το αξιαγάπητο τετράποδο με το ANGERY βλέμμα είχε γίνει viral αρχικά το 2012 όταν η φυσιογνωμία της ανακαλύφθηκε από το Ίντερνετ, με αποτέλεσμα να μετατραπεί γρήγορα σε meme.

View this post on Instagram

Some days are grumpier than others…

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Η γάτα πέρασε τα επόμενα χρόνια ταξιδεύοντας στον κόσμο και κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το 2014 πρωταγωνίστησε μέχρι και σε Χριστουγεννιάτικη ταινία, το μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Σαν Φρανσίσκο της έκανε κέρινο ομοίωμα το 2015 και το Instagram της είχε πάνω από δύο εκατομμύρια followers. Η γάτα meme – star – influencer έκανε «εκατομμύρια ανθρώπους να χαμογελάσουν», αν και πολύς κόσμος πολύ πιθανόν να μην γνώριζε ότι σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της Ταμπίθα Μπούντεσεν, η χαρακτηριστική της έκφραση προέκυψε από το γατίσιο νανισμό και το προτεταμένο σαγόνι της Tardar Sauce.

Αυτή ήταν η αγαπημένη μας γάτα:

 

 

 

Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας όταν σκεφτόμαστε πόσο κατά διαόλου πάνε όλα, Grumpy Cat.

Best of internet