Quantcast
THE STREAM

Οριστικό ΠΛΟΚ του ΕΣΡ στις εκπομπές Φουρθιώτη για «προσβολή της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών»

Με τίποτε δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που μπορεί να προέκυψαν οι κατηγορίες του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου προς το τοτέμ του Epsilon TV


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2019

Άλλο ένα αξιοθαύμαστο προσωπικό ρεκόρ κατάφερε να πετύχει ο αγαπημένος παρουσιαστής του site που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, Μένιος Φουρθιώτης. Παρότι απέτυχε να μας δώσει τη χαρά μιας υποψηφιότητας με το Βασίλη Λεβέντη, κατάφερε να μας προσφέρει έναν άλλο λόγο για να καμαρώνουμε: Την οριστική διακοπή όλων των εκπομπών του από τον σταθμό A. Epsilon συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη (το οποίο είχε πρόσφατα φάει μια βδομαδιάτικη καμπάνα, μαζί με 300 χιλιάρικα πρόστιμο).

Ας κάνουμε μια σύντομη επανάληψη σχετικά με το μεγαλείο του:

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόφαση που ανέβηκε στη Διαύγεια, πρόκειται για τις εκπομπές «Αποκαλυπτικά Live»,  «Αποκαλυπτικά live night show» και «Μένιος Live». Ο λόγος για το σταμάτημα του λειτουργήματος του Μένιου της καρδιάς μας ήταν σύμφωνα με το άκαρδο ΕΣΡ ότι μέσω των εκπομπών του α) «μετέδωσε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που μπορούσαν να παραπλανήσουν το τηλεοπτικό κοινό» και β) «παραβίασε την υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών και των συμμετεχόντων στις διαγωνιστικές εκπομπές προσώπων», από το Δεκέμβριο 2018 έως το Φεβρουάριο 2019.

Όπως μας λένε μάλιστα, όλα αυτά έγιναν από πρόθεση. Η τιμωρία για αυτή τη θεωρία συνωμοσίας είναι η εσαεί εξαφάνιση όλων των παραπάνω εκπομπών, αλλά και 50 χιλιάρικα πρόστιμο στην ιδιοκτήτρια του Epsilon, STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Μα πως γίνεται κάποιοι άνθρωποι να θέλουν αυτή η φατσούλα να στεναχωριέται και να πρέπει να ψάχνει να βρει κάποια δουλειά σαν τους υπόλοιπους βαρετούς ανθρώπους στη ζωή του;

Ίσως βέβαια από την άλλη να μπορέσουμε να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο:

 

Best of internet