Quantcast
THE STREAM

Τη Number One απάτη για μούφα προϊόντα αδυνατίσματος στο όνομα της Παπαρίζου έστησαν απατεώνες

Η γνωστή τραγουδίστρια δίκασε τους εξυπνάκηδες που χρησιμοποιούν το όνομά της και έδωσε και μερικές τζάμπα συμβουλές αδυνατίσματος


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2019

Το πιο βλάσφημο από τα αμαρτήματα φαίνεται πως διέπραξαν κάποιοι άγνωστοι στην προσπάθειά τους να στήσουν κάποια απάτη, η οποία στήθηκε στα πρότυπα της Herbalife, αλλά στο πιο ανεπίσημο: Εννοούμε φυσικά ότι οι απατεώνες διαφήμιζαν και πούλαγαν fake προϊόντα αδυνατίσματος, χρησιμοποιώντας όμως το όνομα, τις φωτογραφίες και ευρύτερα το image της εθνικής σταρ Έλενας Παπαρίζου.

Αυτό φυσικά δε θα μπορούσε να περάσει έτσι, καθώς δε μπορεί ο πάσα ένας να χρησιμοποιεί το όνομα της τραγουδίστριας και κριτή του «The Voice» για κάτι κακόμοιρα μούφα προϊόντα αδυνατίσματος. Αφότου πληροφορήθηκε το τι συμβαίνει από γνωστούς της, η Έλενα Παπαρίζου διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα σκηνικά.

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς αποφάσισε να δώσει και μερικές τζάμπα συμβουλές αδυνατίσματος τώρα που γυρνάει. Όπως έγραψε στο Instagram, το νόημα είναι ο κόσμος ούτως ή άλλως να προσέχει και να αγαπά το σώμα του, αλλά και να εξασφαλίζει πως τρώει «πολλά και υγιεινά μικρά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας», αν έχει σκοπό να αδυνατίσει.

Όπως είπε:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας, να φροντίζουμε να τρώμε με πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε και σας αγαπώ πολύ!»

Αν πάντως κάποια στιγμή αποφασίσει να βγάλει προϊόντα υγιεινής διατροφής στο όνομά της, θα μπορούσε να βγάλει ρυζογκοφρέτες με brand name «Παπαριζογκοφρέτες», μπορεί και όχι, προχωράμε.

Best of internet