Quantcast
THE STREAM

Η Αθηνά του Power of Love χώρισε με το Δώρο, δε θέλει πια να είναι ο πατέρας του, το παιδί του, η νονά του

Το αγαπημένο μας ζευγάρι σε όλο τον παγκόσμιο ελληνισμό αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη σχέση του


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2019

Ολοκληρωτικά φαίνεται πως έκλεισε το ρήγμα στην ανέραστη ελληνική πραγματικότητα το Power of Love, με το ίδιο το reality του ΣΚΑΪ να ακυρώνεται άκαρδα περίπου ένα μήνα πριν. Δεν είχε μείνει άδειος ο κόσμος μας ακόμη όμως, καθώς ένα πράγμα έστεκε όρθιο (μεταφορικά πάντα), θυμίζοντας μας ότι δεν άδειασε η πλάση από έρωτα.

Μιλάμε φυσικά για το ζευγάρι της χρονιάς 2018 (και κάθε χρονιάς ίσως), τους Αθηνά και Δώρο. Το ζεύγος το οποίο γνωρίστηκε, φλέρταρε και τελικά ερωτεύτηκε εντός του Power of Love, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πιστολιάσουν την εκπομπή που τους έφερε κοντά με σκοπό να πάνε να ζήσουν τη φάση των ερωτύλων πιγκουίνων ελεύθεροι από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Για την ακρίβεια, υπήρξαμε αρκετά ευλογημένοι ώστε να παρακολουθήσουμε βήμα βήμα την ερωτική μαγεία των δύο υποκειμενικοτήτων, κάπως δηλαδή σαν να παρακολουθούμε ντοκιμαντέρ του BBC αλλά σε ελληνικοτηλεοπτικό κόντεξτ. Ας ξεκινήσουμε από τη μεγαλειωδέστερη (και ψυχεδελικότερη) ατάκα του 2018, η οποία πρόσφατα έγινε και ποπ χιτάκι, έτσι επειδή μας αξίζει:

Για να περάσουμε στον λυρισμό που μοιράστηκαν μαζί μας οι δύο ερωτευμένοι μιλώντας ο ένας για τον άλλο:

Στις ονειροπολήσεις για το κοινό τους μέλλον:

Σε μια εξομολόγηση τόσο βαθιά που έβγαλε ροζ οθόνη στο λειτουργικό σύστημα του αγοριού απέναντι:

Δυστυχώς όλες αυτές οι στιγμές θα χαθούν, σαν δάκρυα στη βροχή. Ήρθε η ώρα για να χωρίσουν τα δύο πιτσουνάκια, θυμίζοντας μας ότι τα πάντα ρει και ότι τελικά είμαστε θνητοί.

Ένας τέτοιος χωρισμός φυσικά δε θα μπορούσε να μην ανακοινωθεί κάπου, δηλαδή στο Instagram. Και οι δύο πλευρές εξέδωσαν η κάθε μία από ένα σεβαστικό ανακοινωθέν, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να τους αναγνωρίσετε ότι χώρισαν πιο πολιτισμένα από τους μισούς σας φίλους, κάτι είναι κι αυτό:

Ελπίζουμε σε γρήγορη επανασύνδεση μαζί με σειρά που θα παίζουν μόνο οι δυο τους, γιατί το αξίζουν και το αξίζουμε.

Best of internet