Quantcast
THE STREAM

Την Ελλάνια υποψηφιότητα του Αρτέμη Σώρρα στις Ευρωεκλογές ενέκρινε ο Άρειος Πάγος

Οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου εκτοξεύθηκαν πέρα από κάθε προγνωστικό


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2019

Τέσσερα επίπεδα (ύπαρξης) ανέβηκαν οι φετινές Ευρωεκλογές μετά από μία τεράστια, φανταστική και μνημειώδη απόφαση του Αρείου Πάγου, οι δικαστές του οποίου μάλλον ανακάλυψαν ότι το χιούμορ είναι ο σημαντικότερος νόμος της ζωής. Μπορεί οι προδότες να κατάφεραν να κλείσουν τον τρισεκατομμυριούχο Ελλάνιο πολέμαρχο στη μπουζού, δεν μπορούν όμως να του στερήσουν τα πολιτικά του δικαιώματα και αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε από την πεφωτισμένη από απολλώνιο φως απόφαση των δικαστών.

Καλά καταλάβατε, ο Αρτέμης Σώρρας, ο άλαιμος πολέμαρχος της καρδιάς μας θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου με την Ελλήνων Συνέλευσις, παρότι αυτή τη στιγμή έχει βρει μια ζεστή φωλίτσα στη φυλακή, όπου και θα παραμείνει για μια τριετία. Γνωρίζαμε μέχρι στιγμής πως ο Αρτέμης δεν έχει χάσει την όρεξη του για πραγματάκια (και για σουβλάκια), παρά το χτύπημα που δέχτηκε, όμως η αλήθεια είναι πως η απόφαση των δικαστών είναι μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ανοίγει ο δρόμος για το ξεπλήρωμα του χρέους, τον ερχομό των Ελ και την παγκόσμια κυριαρχία της φέτας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλήνων Συνέλευσις πήρε το τυχερό νουμεράκι 18 (ακριβώς πάνω από τον έτερο σπουδαίο Έλληνα Δημοσθένη Βεργή) μεταξύ των 40 κομμάτων που αδειοδοτήθηκαν να κατέβουν, ενώ ο ίδιος ο πολέμαρχος είναι ο 35ος υποψήφιος.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Αρτέμης μας να παραμένει γενειοφόρος για να μας θυμίσει από τις Βρυξέλλες με το καλό τα επικά σκηνικά που ζήσαμε πέρσι το καλοκαίρι:

 

Best of internet