Quantcast
THE STREAM

Τσόντες στο εκλογικό του περίπτερο έπαιζε μερακλής υποψήφιος δήμαρχος στη Λάρισα

Μια λιγότερο ξενέρωτη δημαρχία από τις άλλες υπόσχεται ο εκλεκτός των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο Παρίσι του κάμπου


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2019

Και άρτο και θεάματα έχει σκοπό να προσφέρει ένας υποψήφιος δήμαρχος στη Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα hints έδωσαν οι επιλογές της παράταξής του για τις οθόνες του εκλογικού της κέντρου. Αποφασισμένος να συγκρουστεί με συντηρητικές, πουριτανικές και μπανάλ λογικές, ο υποψήφιος (και νυν) δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης (ο οποίος έχει το προνόμιο να υποστηρίζεται και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΙΝ.ΑΛ.) επέλεξε να αποφύγει τα μπανάλ σποτάκια και να πάει σε κάτι πιο βαρβάτο, όπως όλα δείχνουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της παράταξης δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο installation. Όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα ντοκουμέντα (εδώ που τα λέμε, είναι για Documenta η φάση), το σκηνικό είχε ως εξής: Αριστερά μπορούσε κανείς να δει τον δήμαρχο, ψύχραιμα σίγουρο για τον εαυτό του, ενώ δεξιά έπαιζε μια ταινία αισθησιακού περιεχομένου.

Το όλο κόνσεπτ αναβλύζει βεβαιότητα για μια kinky κεντροαριστερή δημαρχία, η οποία θα πονέσει τον κάθε ξενέρωτο δεξιό. Δείτε το βίντεο:

Μπορεί κάποιοι να μίλησαν για χακάρισμα του wifi του εκλογικού κέντρου, οι ενδείξεις όμως μας οδηγούν σε διαφορετικό συμπέρασμα. Σύμφωνα με άλλα ντοκουμέντα που προέκυψαν, στο περίπτερο του κ. Καλογιάννη απλώς βγήκαν όλα τα γούστα.

Όπως μπορείτε να δείτε:

Και το ίσως καλύτερο όλων:

Ορμώμενοι από το πρωτοπόρο παράδειγμα της ΕΡΤ, εμπρός για μια πανσεξουαλικά αισθησιακή τοπική αυτοδιοίκηση.

Best of internet