Quantcast
THE STREAM

Το diss του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα μούσια του Νίκου Παππά είναι ό,τι πιο περίεργο θα δεις σήμερα

Από την κομμωτική του πρώιμου Ισλάμ μέχρι την σύγχρονη σκωτσέζικη ποπ κουλτούρα, παντού παίζει μπάλα ο Κωνσταντίνος μας


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2019

Τον παλιό, καλό του εαυτό φαίνεται πως βρίσκει ξανά ο εραστής της καλής δημοσιογραφίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είχαμε ένα άγχος ότι το ηθικό του αγαπημένου μας σχολιαστή θα είχε πέσει μετά τη δραματικά δύσκολη εβδομάδα που πέρασε στις αρχές Φεβρουαρίου, η οποία κατέληξε να τορπιλιστούν τα όνειρα μας να τον καμαρώσουμε μια μέρα υποψήφιο, όμως τελικά το άγχος μας ήταν πιο ανούσιο από ένα τσουβάλι με άμμο σε ταξίδι στη Σαχάρα.

Για την ακρίβεια, όχι απλά δεν έχει χάσει το ηθικό του, αλλά είναι και σε πολύ καλή φόρμα. Αυτό είχαμε τη χαρά να το διαπιστώσουμε μετά το χτεσινό του σχόλιο για τη νέα εικαστική παρέμβαση που έκανε στο πρόσωπο του ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αποφάσισε η αλήθεια είναι να γυρίσει την τριχοφυΐα του σε ένα στυλ που θυμίζει αχνά αυτό που έκανε διάσημο ο Πολέμαρχος Σώρρας (αν και όχι τόσο μεγαλειώδες). Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην χτεσινή του εμφάνιση στο OPEN TV:

Φυσικά ο Κωνσταντίνος μας δεν είναι κανένας τυχαίος για να έχει τόσο basic αναφορές. Έτσι, για να σχολιάσει από fashion σκοπιά τα γένια του Παππά, ανέτρεξε στην ιστορία του Μωάμεθ (του γνωστού) και των ξεχασμένων από το θεό Σκωτσέζων Wet Wet Wet.

Αυτό ήταν το paper που κατατέθηκε στην επιστημονική πλατφόρμα Facebook:

Επιταγή για μούσι με λίγο μουστάκι απαντάται στην ιερά παράδοση (σούνα) του ισλαμ που αποτελείται από τεκμηριωμένες διηγήσεις για τη ζωή του προφήτη (χαντίθ). Κάτι σαν κλιπαρισμένο υπογένειο είχε κι ο τραγουδιστής των Wet Wet Wet. Αυτό του υπουργού όμως είναι χωρίς προηγούμενο.

Αυτά είναι τα γένια του προφήτη του Ισλάμ, αν έχετε την απορία:

Και αυτά τα γένια του Marti Pellow:

Από αυτό εδώ το κομμάτι, αφού το θέλετε:

Ίσως όλο αυτό το concept να έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του στο κανάλι του Δημοσθένη Λιακόπουλου, ας το δούμε λίγο.

Best of internet