Quantcast
THE STREAM

Η πρώτη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ κατεβαίνει κι αυτή για δημοτικός σύμβουλος, επειδή το ζητήσατε

Μπορεί να μην θυμάστε ότι υπήρξε σε αυτό το σημείο, αλλά όπως και να’χει είναι υποψήφια


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2019

Ακόμα κι αν είστε τόσο άκαρδοι που να ξεχάσατε το παλιό Ρουκ Ζουκ, τουλάχιστον γνωρίζετε την πιο πρόσφατη ενσάρκωση του παλιού τηλεπαιχνιδιού, η οποία έχει φτάσει να μας χαρίσει μέχρι και απίστευτα καυλωμένα δελφίνια. Για να μπορούμε όμως να απολαμβάνουμε σήμερα την αγαπημένη μας (οκ, λέμε τώρα) εκπομπή, κάποιοι άλλοι σκαπανείς του ρουκζουκισμού έχουν κάνει δουλίτσα.

Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τότε που το παλιό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε το τελευταίο του επεισόδιο, όμως η τότε παρουσιάστριά του Μαίρη Μηλιαρέση, φαίνεται πως βαρέθηκε την εκτός δημοσιότητας φάση. Κι όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, όταν έχεις καιρό να ακούσεις από κάποιον και ξαφνικά εμφανίζεται, οι πιθανότητες ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό δείχνουν προς μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Καλά καταλάβατε, και η Μαίρη Μηλιαρέση κατεβαίνει για δημοτική σύμβουλος:

Συγκεκριμένα, η προκάτοχος της Ζέτας Μακρυπούλια ανήκει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Γλυφάδα μας» του Νεοδημοκράτη Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος είναι επίσης και ο νυν δήμαρχος (και έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ). Όπως δηλώνει μάλιστα για την παράταξη της καρδιάς της:

«Είναι τεράστια ικανοποίηση όταν συμβάλεις στα κοινά της πόλης σου!!!»

Για την ακρίβεια, η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν και στις  προηγούμενες εκλογές υποψήφια. Αυτό ήταν και ο λόγος που πρόσφατα ξεσπάθωσε κατά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο αποφάσισε να απαγορεύσει στους υποψήφιους να παρουσιάζουν εκπομπές.

Την στεναχώρησαν την γυναίκα:

View this post on Instagram

Άκουσέ με να σου πω κύριε ΕΣΡ! Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάς γενικότερα και ποιος σου φταίει, αλλά αυτό που μου κανεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ ενοχλητικό, άδικο και έχω χάσει τον πολύτιμο ύπνο μου. Έχω ΜΙΑ και μοναδική δουλειά, από την οποια επιβιώνω. Τυχαίνει να είναι στην τηλεοραση. Δεν έχω άλλους πόρους ή εισοδήματα. Θέλω όμως και να προσφέρω στην πόλη που ζω εγώ, τα παιδιά μας, οι γονεις και οι παππουδες μας. Αφιλοκερδώς. Το ξερεις ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πληρώνονται; Ξερεις ότι στηρίζουν, προσπαθούν, δουλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα; Ξερεις τι ικανοποίηση και περηφάνια νοιωθουν όταν βάζουν έστω και ένα μικρο λιθαράκι στα έργα της πόλης τους;; Όχι φυσικά!! Δεν ξερεις! Που να το ξερεις;;; Αντιλαμβανεσαι ότι αυτή τη στιγμή ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ γιατί θέλω να συνεχίσω (για έκτη χρονιά) να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου; Τι να πω;; Πρέπει να είμαι άνεργη και να μην έχω να φαω, για να είμαι υποψηφια δημοτική σύμβουλος. Ένταξη!! Τα κατάφερες κύριε ΕΣΡ! Εγω δεν θα παραιτηθώ για να μάθεις. Θα παλέψω. Έστω και έτσι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΥΓ : Να ξερεις ότι με έχεις στεναχωρήσει παρά πολύ πάντως 😒

A post shared by Mary Miliaresi (@mary_miliaresi) on

Όπως είπε συγκεκριμένα, με αυτό το βλέμμα πίκρας:

«Άκουσέ με να σου πω κύριε ΕΣΡ! Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάς γενικότερα και ποιος σου φταίει, αλλά αυτό που μου κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ ενοχλητικό, άδικο και έχω χάσει τον πολύτιμο ύπνο μου. Έχω ΜΙΑ και μοναδική δουλειά, από την οποία επιβιώνω. Τυχαίνει να είναι στην τηλεόραση. Δεν έχω άλλους πόρους ή εισοδήματα. Θέλω όμως και να προσφέρω στην πόλη που ζω εγώ, τα παιδιά μας, οι γονείς και οι παππούδες μας. Αφιλοκερδώς. Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πληρώνονται;

Ξέρεις ότι στηρίζουν, προσπαθούν, δουλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα; Ξέρεις τι ικανοποίηση και περηφάνια νιώθουν όταν βάζουν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στα έργα της πόλης τους;; Όχι φυσικά!! Δεν ξέρεις! Που να το ξέρεις;;; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή τη στιγμή ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ γιατί θέλω να συνεχίσω (για έκτη χρονιά) να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου; Τι να πω;; Πρέπει να είμαι άνεργη και να μην έχω να φάω, για να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Εντάξει!! Τα κατάφερες κύριε ΕΣΡ! Εγώ δεν θα παραιτηθώ για να μάθεις. Θα παλέψω. Έστω και έτσι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΥΓ : Να ξέρεις ότι με έχεις στεναχωρήσει παρά πολύ πάντως»

Η αλήθεια είναι πως η φράση «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΣΡ» δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα, καιρός ήταν να γίνει κι αυτό.

Best of internet